Ισοπαλία στη Φυλή

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Δόξας Δράμας με τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής, για την 4η ημέρα των πλέι οφ ανόδου από την Β΄ εθνική (φούτμπολ λιγκ) στην Σούπερ Λίγκα.

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Δόξας Δράμας με τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής, για την 4η ημέρα των πλέι οφ ανόδου από την Β΄ εθνική (φούτμπολ λιγκ) στην Σούπερ Λίγκα. Το σύνολο του Γιάννη Τσιβρινή πανηγύρισε το πρώτο τέρμα του στα πλέι οφ στο 11΄ με τον Αυγενικού, ενώ στο 51΄ οι Δραμινοί πέτυχαν την ισοφάριση με τον Τσιμπλίδη.

Η Δόξα, η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες (κόκκινη στο 80΄ ο Καπέλ), έφτασε με τον βαθμό της ισοπαλίας τους 6 στην ειδική βαθμολογία (σ.σ. -3 από τον δεύτερο Λεβαδειακό), ενώ για την ομάδα της Ρόδου ήταν ο πρώτος βαθμός στα πλέι οφ ανόδου.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Κόκκινη: Καπέλ (80′, 2η κίτρινη)
Κίτρινες: Καπέλ, Χλωρός – Χατζηκοσμάς

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Σιάκκας, Χλωρός, N. Τσιμπλίδης, Τρελοπουλος, Στεργιανός, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου, Καπέλ, Ρ. Τσιμπλιδης.
Διαγόρας (Γιάννης Τσιβρινής): Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Κενενούνης (85′ Φασάκης), Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπετρος, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.