Την Παρασκευή σέντρα στα πλέι οφ

Την παρασκευή ξεκινούν τελικά τα πλέι οφ της Football League με τη συμμετοχή του Λεβαδειακού, του ΟΦΗ, του Διαγόρα και της Δόξας Δράμας.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου, με τη συμμετοχή (τουλάχιστον στα χαρτιά) τεσσάρων ομάδων, θα αρχίσουν οριστικά τα πλέι οφ ανόδου της Football League. Αυτό αποφασίστηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΠ Β’ & Γ’ Εθνικής κατηγορίας, το οποίο διήρκεσε περισσότερες από πέντε ώρες και είχε επεισοδιακή εξέλιξη, αφού εκτός διαδικασίας πλέι οφ (παρά την αθωωτική απόφαση της ΕΠΟ) έμειναν τα Τρίκαλα μετά από εισήγηση του νομικού συμβούλου της διοργανώτριας αρχής.

Οι εκπρόσωποι τωνΘεσσαλών  αποχώρησαν, με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης να συνεχίζεται κανονικά με μια σειρά ψηφοφοριών για να διευκρινιστεί ποιοί θα συμμετέχουν τελικά στη διαδικασία.
Η πρόταση που έδειχνε να συγκεντρώνει την προτίμηση των περισσοτέρων εκπροσώπων και ουσιαστικά να παίρνει σάρκα και οστά ήταν η παρουσία τριών ομάδων στα πλέι οφ και συγκεκριμένα του ΟΦΗ, του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας. Όμως τα πάντα ανατράπηκαν, με τη Football League να προτείνει τη διεξαγωγή των πλέι-οφ σε γήπεδο της Αθήνας, με διπλά παιχνίδια και με τέσσερις ομάδες, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσε να ισχύσει η βαθμολογικη διαφορά των ομάδων από την κανονική διάρκεια.

Οι διαβουλεύσεις συνεχίστηκαν και ο ΟΦΗ αποδέχθηκε να γίνουν οι αγώνες στην Αθήνα με τέσσερις ομάδες, με διπλούς αγώνες και με τη βαθμολογική διαφορά να εξακολουθεί να υφίσταται. Ο Λεβαδειακός συμφώνησε με τους Κρητικούς, με τον όρο ότι εάν κάποια από τις τέσσερις ομάδες αποχωρήσει, τότε να μην ισχύσει η βαθμολογική διαφορά και οι ομάδες να ξεκινήσουν από το μηδέν.

Η πρόταση των Βοιωτών απορρίφθηκε, με το νέο σενάριο να συμπεριλαμβάνει το Διαγόρα αντί της Δόξας Δράμας στη διαδικασία διεξαγωγής των πλέι οφ. Όλα αυτά, λίγο πριν την κλήρωση, η οποία αναπάντεχα και ενώ απουσίαζαν οι εκπρόσωποι του δραμινού συγκροτήματος, αποφασίστηκε να γίνει με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων και συγκεκριμένα του ΟΦΗ, του Λεβαδειακού, της Δόξας Δράμας και του Διαγόρα με την ειδική βαθμολογία να είναι στους 4, 2, 1 και 0 βαθμούς αντίστοιχα (ο ένας βαθμός της Δόξας προκύπτει από την πρόσφατη δικαίωση για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας).

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε, χωρίς κανείς να γνωρίζει εάν τελικά στη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου θα λάβουν μέρος ο Διαγόρας και η Δόξα Δράμας, έστω κι αν στο πρόγραμμα οι δύο ομάδες συγκρούονται μεταξύ τους την πρώτη αγωνιστική (22 Ιουλίου) στο γήπεδο της Φυλής. Να σημειωθεί ότι δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες αυτούς δεν θα έχουν οι νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Εκτός των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο, η συνεδρίαση σημαδεύτηκε και από την επικύρωση της βαθμολογίας από την 1η έως την 12η θέση (χωρίς την παρουσία των Τρικάλων σε αυτή), με την επισήμανση ότι εκκρεμούν ακόμη δικαστικές αποφάσεις. Παράλληλα, δεν επικυρώθηκε και η αντίστοιχη βαθμολογία για τη Football League 2.

Το πρόγραμμα των πλέι οφ ανόδου:
1η Αγωνιστική (22/7/2011)
Λεβαδειακός-ΟΦΗ (Νέα Σμύρνη)
Διαγόρας-Δόξα Δράμας (Φυλή)

2η Αγωνιστική (24/7/2011)   
Διαγόρας-Λεβαδειακός (Νέα Σμύρνη)
Δόξα Δράμας-ΟΦΗ (Φυλή)

3η Αγωνιστική (26/7/2011)
Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας (Νέα Σμύρνη)
ΟΦΗ-Διαγόρας (Φυλή)

4η Αγωνιστική (28/7/2011)
ΟΦΗ-Λεβαδειακός (Νέα Σμύρνη)
Δόξα Δράμας-Διαγόρας (Φυλή)

5η Αγωνιστική (30/7/2011)
Λεβαδειακός-Διαγόρας (Νέα Σμύρνη)
ΟΦΗ-Δόξα Δράμας (Φυλή)

6η Αγωνιστική (1/8/2011)
Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός (Νέα Σμύρνη)
Διαγόρας-ΟΦΗ (Φυλή)

Η βαθμολογία
ΟΦΗ 4
Λεβαδειακός 2
Δόξα Δράμας 1
Διαγόρας 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.