Μύρωνας Ανωγειαννάκης «Το άγχος το έχει ο αντίπαλος»

Ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό της Επισκοπής με τη Γλυφάδα ο Μύρωνας Ανωγειαννάκης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του κρητικού συλλόγου.

Ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό της Επισκοπής με τη Γλυφάδα ο Μύρωνας Ανωγειαννάκης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του κρητικού συλλόγου. Ο παίκτης της Επισκοπής υποστήριξε, πάντως, ότι το άγχος θα έχει η ομάδα της Αττικής και όχι αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αναμέτρηση με την Γλυφάδα θα είναι ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι έχουν 1 βαθμό και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Εμείς πιστεύω ότι αν τους διαβάσουμε και μπούμε πιο δυνατά και πιο αποφασιστικοί στο παιχνίδι, κάνοντας αυτό που μας έχει μάθει ο προπονητής μας, δηλαδή, να παίζουμε ποδόσφαιρο και αν παρουσιάσουμε το πρόσωπο που είχαμε στα προηγούμενα ματς είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό, να είμαστε προσγειωμένοι και αποφασιστικοί.

Το άγχος το έχει ο αντίπαλος και όχι εμείς. Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Football League είναι δύσκολο, με καλές και ιστορικές ομάδες και ειδικά για μια νεοφώτιστη ομάδα όπως είμαστε εμείς. Έχουμε κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα που έχει εντυπωσιάσει πολλούς οι οποίοι δεν το περίμεναν και ειδικά μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε στα φιλικά της προετοιμασίας. Πιστεύω ότι με τη δουλειά και μέσα από την καθημερινή προπόνηση θα παλεύουμε κάθε ματς για να κερδίζουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.