Ανυφαντάκης: «Νά δείξουμε μεγάλη προσοχή»

Ο τεχνικός της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, σε δηλώσεις του, τόνισε πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να ξεγελαστεί από τη βαθμολογική θέση καθώς είναι αρκετά ποιοτική και έμπειρη ομάδα.

Ο τεχνικός της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, σε δηλώσεις του, τόνισε πως η ομάδα του δεν θα πρέπει να ξεγελαστεί από τη βαθμολογική θέση καθώς είναι αρκετά ποιοτική και έμπειρη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλα τα παιχνίδια της Β’ Εθνικής είναι δύσκολα και την Κυριακή καλούμαστε να παίξουμε με ένα αντίπαλο, ο οποίος είναι και αυτός επικίνδυνος. Είναι μια ιστορική ομάδα, με παράδοση στην κατηγορία, η οποία αγωνίζεται εκτός έδρας και δεν θα έχει άγχος.

Χρειάζεται να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή, γιατί δεν μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση του Βύζαντα Μεγάρων και τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, ταπεινοί και με επιθετικό πνεύμα. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να έχουμε επιθετικό πνεύμα ώστε να καταφέρουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι θέλουμε να κρατήσουμε αυτό που έχουμε σαν ομάδα και αρέσει στον κόσμο, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο. Με επιθετικό πνεύμα και βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο πάθος, τιμώντας την φανέλα της ομάδας και ικανοποιώντας το φίλαθλο κόσμο. Για ένα ακόμη παιχνίδι θέλουμε τον κόσμο κοντά μας να μας βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, για να αναδείξουμε το ποδόσφαιρο του νομού, αγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Δεν ξεχνάμε πως είμαστε μια νέα ομάδα, που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην κατηγορία.

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο και αν δεν είσαι ταπεινός και δεν προσέξεις, μπορεί να βρεθείς προ απροόπτου αγωνιζόμενος με οποιοδήποτε αντίπαλο. Είναι πολύ σημαντικό, μετά από το καλό μας ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, να παραμένουμε προσγειωμένοι, για να έχουμε διάρκεια σε βάθος χρόνου. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε το πρωτάθλημα παιχνίδι με παιχνίδι, δείχνοντας καθημερινά σοβαρότητα και ταπεινότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.