Φωτάκης: “Δικαιώνει απόλυτα τον αγώνα μας”

Ο Μανώλης Φωτάκης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη δικαίωση του ΟΦΗ...

Ο Μανώλης Φωτάκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη δικαίωση του ΟΦΗ. Ένας εκ των νομικών συμβούλων της Κρητικής ΠΑΕ που έδωσε το παρόν στην σημερινή διαδικασία τόνισε πως η ομάδα του Ηρακλείου την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ

Για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ: «Το δικαστήριο διέγνωσε και το θέμα του κωλύματος του κυρίου Σμαΐλη καθώς και ότι ήταν κακή η συγκρότηση της επιτροπής αδειοδότησης. Πλέον, ακυρώνει την απόφαση με την οποία η ΠΑΕ ΟΦΗ στερήθηκε της αδειοδότησης και έκρινε ότι πρέπει να εξεταστεί ξανά ο φάκελος του με άλλη επιτροπή. Από εδώ και πέρα, η ΕΠΟ δικαιώνει απόλυτα τον αγώνα μας και δεν έχει αντικείμενο η προσφυγή μας στο Εφετείο Αθηνών. Από την στιγμή που το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαιώνει απόλυτα τις θέσεις μας και αύριο θα υποβάλουμε παραίτηση από το Εφετείο Αθήνων».

Για τη διεξαγωγή των πλέι οφ: «Αυτόφωρη διαδικασία είναι ο ορισμός των πλέι – οφ. Τώρα αν μπορούν να γίνουν, αυτό είναι απόφαση άλλων φορέων. Δηλαδή, πρέπει να φανεί τι θα γίνει με τις ομάδες της Football League και πλέον θα μπουν άλλα θέματα. Ο κύριος Καλογιάννης πρέπει να ορίσει μια γενική συνέλευση σύμφωνα με την οποία πρέπει να ορίσει την έναρξη των πλέι – οφ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.