Βουρβαχάκης: «Έτοιμοι να ανταποκριθούμε»

Έτοιμη για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη φετινή «έξοδο» στη Β' Εθνική απέναντι στον Αχαρναϊκό είναι η Επισκοπή σύμφωνα με τον Χρήστο Βουρβαχάκη.

Έτοιμη για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη φετινή «έξοδο» στη Β’ Εθνική απέναντι στον Αχαρναϊκό είναι η Επισκοπή σύμφωνα με τον Χρήστο Βουρβαχάκη.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Ρεθύμνου, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζει ότι το αποτέλεσμα στην εν λόγω αναμέτρηση θα κριθεί από το ποια ομάδα θα έχει περισσότερο πάθος στο παιχνίδι της:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Κυριακή μια καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Θεωρώ ότι η προετοιμασία μας για το παιχνίδι βαδίζει σε καλό δρόμο και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε. Πιστεύω η αναμέτρηση θα κριθεί αρχικά στο ποια ομάδα θα έχει περισσότερη θέληση και πάθος για το αποτέλεσμα και ποια ομάδα θα είναι καλύτερη στο τακτικό κομμάτι».

Η Επισκοπή αναχωρεί το βράδυ της Παρασκευής από τη Σούδα ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά και το μεσημέρι του Σαββάτου θα προπονηθεί σε γήπεδο της Αττικής.

Ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του 19 ποδοσφαιριστές, ενώ έμεινε εκτός ο τιμωρημένος Βελονάκης, ο Φραντζεσκάκης (ίωση) και οι Μαραθιανός, Ο. Κελαϊδής, Λαμπρόπουλος, Πουλάκης, Λιονάκης.

Η αποστολή: Καλογεράκης, Α. Κελαϊδής, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Σουμπασάκης, Γκόνζάλες, Δελήμπασης, Τάντιτς, Ντιαλό, Μαρτσάκης, Σελινιωτάκης, Τριχάκης, Ντάρκο, Μποτωνάκης, Ανωγειανάκης, Ντακούντο, Κονονένκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.