Κουτσοσπύρος: «Είχαμε μεγάλη ψυχή»

Χαρούμενος με τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο Αιγινιακός στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, εμφανίστηκε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος.

Χαρούμενος με τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο Αιγινιακός στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου, εμφανίστηκε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος. Ο Έλληνας επιθετικός υπογράμμισε πως η ομάδα του έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και για αυτό κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 και να πάρει τελικά τη νίκη. Ο Κουτσοσπύρος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και το αν είχε τύχη η ομάδα του: «Ο παράγοντας τύχη εκμηδενίζεται όταν χάνεις 2-0 και τελικά παίρνεις τη νίκη, ενώ ο αντίπαλος έχει αρκετούς καλούς παίκτες από τη μέση και μπροστά. Έχει μια τριάδα με αρκετά γκολ στο ενεργητικό του. Χρειάζεται μεγάλη ψυχή όταν μένεις πίσω στο σκορ τόσο νωρίς».

Για τις αρκετές κάρτες που έχουν μαζέψει οι παίκτες του Αιγινιακού από την κανονική διάρκεια της Football League: «Δεν είμαστε μόνο εμείς. Αρκετές ομάδες έχουν πρόβλημα με παίκτες τους, που έχουν κάρτες, διότι ουσιαστικά πρόκειται για έναν τρίτο γύρο πρωταθλήματος. Αυτές που διαθέτουν μεγάλο ρόστερ θα μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα πιο ευκολα».

Για το τι άλλαξε στον δεύτερο γύρο και ανέβηκε η απόδοση της: «Δεν έχω εικόνα της ομάδας πριν τον Ιανουάριο, καθώς ήμουν στον Παναιτωλικό. Είχα μάθει ότι δημιουργούσε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν έβαζε εύκολα το γκολ. Οι παίκτες που πήγαμε τον χειμώνα στον Αιγινιακό, προσαρμοστήκαμε γρήγορα. Η ομάδα έχει βρει ρυθμό και χθες δείξαμε ότι είμαστε εδώ και θα διεκδικήσουμε την άνοδο».

Για το ποιος έχει προβάδισμα να ανέβει: «Είναι η πρώτη αγωνιστική, μετά την πέμπτη θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα θα πρέπει να αυτοκτονήσουν για να μην ανέβουν, ενώ η τρίτη θέση είναι ανοιχτή, διότι υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες».

Για τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει ο Αιγινιακός με το γήπεδο του: «Είναι από τα καλύτερα σε ότι αφορά τον χλοοτάπητα. Το είχα πει και παρεξηγήθηκα. Ο περιβάλλον χώρος έχει κάποια προβλήματα, αλλά δεν είναι ακατάλληλος. Είμαστε ομάδα που έχει ποιότητα και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Μας βοηθάει το γήπεδο μας λόγω του χλοοτάπητα, ώστε να παίξουμε καλύτερα και το προτιμώ».

Για το αν είναι το σημαντικότερο γκολ στην καριέρα του αυτό με τον Παναιτωλικό επί του Ολυμπιακού Βόλου στα περυσινά play-off: «Έχω πετύχει αρκετά γκολ και με μεγάλες ομάδες, αλλά αυτό πέρυσι με τον Παναιτωλικό είναι από τα σημαντικότερα στην καριέρα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.