Ανακοίνωση της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ

Θέση για το ενδεχόμενο αποβολής του ΟΦΗ από όλα τα πρωταθλήματα, μετά την προειδοποίηση της ΕΠΟ και της εκπροσώπου της FIFA Εύα Πάσκιερ...

Θέση για το ενδεχόμενο αποβολής του ΟΦΗ από όλα τα πρωταθλήματα, μετά την προειδοποίηση της ΕΠΟ και της εκπροσώπου της FIFA Εύα Πάσκιερ, να αποσύρει την προσφυγή του από τα πολιτικά δικαστήρια, πήρε η νομική υπηρεσία του συλλόγου. Οι δικηγόροι της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι η κίνηση της Ομοσπονδίας είναι παράνομη, μάλιστα, σε κακουργηματική μορφή!

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει: “Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η διαρρέουσα από διάφορους «κύκλους» πληροφορία ότι «αν δεν αποσύρει την αίτηση ακύρωσης η ΠΑΕ ΟΦΗ και αν δεν παραιτηθεί από την προσωρινή διαταγή που χορηγήθηκε από το Εφετείο Αθηνών» τότε η ΕΠΟ θα τον υποβιβάσει, αποτελεί παράβαση του άρθρου 385 Π.Κ. και μάλιστα στην κακουργηματική του μορφή. Τούτο καλώς γνωρίζει η έμπειρη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ.

Τέλος το έγγραφο της 24/5/2011 (αρ. πρωτοκ. 16818/2011) που εστάλη από την ΕΠΟ στην Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου με βαρύτατα συκοφαντικό εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ περιεχόμενο, το οποίο επίσης καλώς γνωρίζει η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, εκτός από τις ποινικές και αστικές ευθύνες, επισύρει και έκπτωση εκ των αθλητικών αξιωμάτων των φυσικών και ηθικώς αυτουργών του. Παράλληλα η ΠΑΕ ΟΦΗ απέστειλε την Παρασκευή επιστολή προς την FIFA, την UEFA και το CAS στην οποία ενημερώνει για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα σε ό,τι αφορά το θέμα της αδειοδότησης.

Επίσης τονίζει ότι η ΠΑΕ βρίσκεται στη διάθεση τόσο των δύο ομοσπονδιών όσο και του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου που εδρεύει στη Λωζάνη για περισσότερες πληροφορίες είτε μέσω αλληλογραφίας και αποστολής εγγράφων, είτε με επίσκεψη μελών της ΠΑΕ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.