Τζώρτζογλου: «Ανθεί η παρανομία»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου ο Νίκος Τζώρτζογλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου τόνισε πως η παρανομία ανθεί στην Ελλάδα, ενώ άφησε σαφείς αιχμές και κατά του Αχιλλέα Μπέου. Επίσης, ο Γιώργος Σταράκης ζήτησε να ανοιχτούν και πάλι οι φάκελοι των αδειοδοτήσεων.

Ο Τζώρτζογλου δήλωσε αρχικά: «Το ποδόσφαιρο καίγεται και ο Πιλάβιος κάθεται 10 μέρες στο εξωτερικό και κάνει διακοπές. Δεν θα μας πείτε εσείς τι πρέπει να κάνουμε. Κάποιος πρέπει να κάνει και τις δημόσιες σχέσεις. Έπρεπε να βγει ο Σαλευρής και να κάνει καταγγελίες για να πάρετε χαμπάρι και να δείτε ότι υπάρχουν ανομίες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο παράδεισος του παράνομου στοιχήματος».

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορείτε να λέτε ότι δέχεστε απειλές από το νησί μου, όταν εγώ έρχομαι στην ΕΠΟ και δέχομαι πιέσεις και απειλές από εύσωμους κυρίους. Ο Αχιλλέας Μπέος με απείλησε με 4 μπράβους και εσείς από στην ΕΠΟ τον καλέσατε και τον κεράσατε καφέ. Κάθε φορά που πάω στην ΕΠΟ τα παιδιά μου δεν ξέρουν αν θα γυρίσω. Ενώ ξέρουν ότι ο κύριος Μπέος απειλεί διαιτητές και παράγοντες και έχει ξεφτιλίσει Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Λάρισα τον αφήνουν έτσι. Δεν ισχύουν για όλες τις ομάδες τα ίδια κριτήρια. Ο ΟΦΗ έχει ήδη πληρώσει, έστω και εκπρόθεσμα και πρέπει να πάρει την άδεια».

Ο Γιώργος Σταράκης, πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου υπογράμμισε από την πλευρά του: «Κάναμε έναν τελικό μπάχαλο. Κάναμε τον Δώνη μάγκα και άνδρα της χρονιάς. Κρατάμε τους φακέλους κλειστούς λες και είναι το άβατο του Αγίου Όρους. Ποιος είναι ο κύριος Δημητρίου που το αποφάσισε αυτό; Να ανοίξουν οι φάκελοι τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.