Έλεγχος και από Γερουλάνο!

Θετικός στο να ελέγξει ο ίδιος εάν τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για το θέμα της μη αδειοδότησης της ΠΑΕ ΟΦΗ από την ΕΠΟ εμφανίστηκε ο υπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Θετικός στο να ελέγξει ο ίδιος εάν τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για το θέμα της μη αδειοδότησης της ΠΑΕ ΟΦΗ από την ΕΠΟ εμφανίστηκε ο υπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία των Κρητικών.

Ξεκαθάρισε, όμως, ότι η Πολιτεία δεν μπορεί να «σπάσει» το αυτοδιοίκητο της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, άφησε ωστόσο να εννοηθεί ότι, εφόσον ισχύουν όσα ισχυρίζονται οι Κρήτες, τότε θα προσπαθήσει να πιέσει, ώστε να γίνει δεκτό το αίτημα για επανεξέταση του φακέλου αδειοδότησης.

Την αντιπροσωπεία των Κρητικών αποτελούσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς, ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο υφυπουργός, Βασίλης Κεγκέρογλου, οι βουλευτές, Λευτέρης Αυγενάκης, Μαρία Σκραφνάκη, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Μανώλης Στρατάκης, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!