Νεϊμάρ: «Ο Κακά είναι θρύλος»

Επαινετικά σχόλια επιφύλαξε ο Νεϊμάρ στον συμπατριώτη του Κακά εν όψει της συνεργασίας τους στα επερχόμενα φιλικά της Βραζιλίας με Ιράκ και Ιαπωνία.

Επαινετικά σχόλια επιφύλαξε ο Νεϊμάρ στον συμπατριώτη του Κακά εν όψει της συνεργασίας τους στα επερχόμενα φιλικά της Βραζιλίας με Ιράκ και Ιαπωνία.
 
Ο 30χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κληθεί στη «σελεσάο» μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, αλλά κέρδισε και πάλι μία θέση εκεί μετά από μία σειρά καλών εμφανίσεων με τη «βασίλισσα». Από την πλευρά του, ο Νεϊμάρ περιμένει με ανυπομονησία τη συνύπαρξη μαζί του.
 
«Είναι ένας θρύλος. Ο Κακά ήταν ο ηγέτης της εθνικής μας ομάδας για αρκετά χρόνια και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να παίξουμε μαζί πολλές φορές. Το να αγωνίζομαι δίπλα του θα είναι πολύ ξεχωριστό, γιατί αποτελεί ίνδαλμα για τη δική μου γενιά των παικτών», σχολίασε ο 20χρονος άσος  της Σάντος.
 
Ανάλογα ήταν και τα σχόλια του Κακά για τον Νεϊμάρ. «Είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και ανυπομονώ να παίξω μαζί του. Είναι σπουδαίο παιδί, πολύ καλός χαρακτήρας και είμαι σίγουρος ότι κι εγώ έχω να μάθω από αυτόν», ανέφερε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.