Χάνει την Πορτογαλία ο Αμραμπάτ

Σημαντική απώλεια για το Μαρόκο εν' όψει της δεύτερης αγωνιστικής του Μουντιάλ κόντρα στην Πορτογαλία, όπου δεν θα αγωνιστεί ο Νορντίν Αμραμπάτ.

Σημαντική απώλεια για το Μαρόκο εν’ όψει της δεύτερης αγωνιστικής του Μουντιάλ κόντρα στην Πορτογαλία, όπου δεν θα αγωνιστεί ο Νορντίν Αμραμπάτ.

Ο βασικός εξτρέμ της ομάδας, υπέστη διάσειση στην πρεμιέρα με το Ιράν και παρ’ όλο που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε, επιστρέφοντας στην βάση της Εθνικής στην πόλη Βορονέζ, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το ραντεβού με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Ο Αμραμπάτ, συγκρούστηκε σε μία διεκδίκηση στο 72ο λεπτό του αγώνα με το Ιράν με τον Αμίρι και αντικαταστάθηκε από τον αδελφό του Σοφιάν. 

Μάλιστα, το ιατρικό επιτελείο του Μαρόκου δέχτηκε κριτική από τα ΜΜΕ, καθώς μέλη του φάνηκαν στην τηλεοπτική μετάδοση να δίνουν χαστούκια στον παίκτη για να τον συνεφέρουν, ενώ ήταν φανερό ότι έχει χτυπηθεί στο κεφάλι και δεν μπορούσε καν να σταθεί καλά – καλά στα πόδια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.