Με έναν τερματοφύλακα η Τυνησία

Με τον τρίτο τερματοφύλακα θα παραταχθεί η Τυνησία και χωρίς αναπληρωματικό στη θέση "1" μετά την άρνηση της ΦΙΦΑ να προστεθεί ένας στο ρόστερ.

Η Τυνησία ολοκληρώνει απόψε (28/6, 21:00) τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς αντιμετωπίζει στο Σαράνσκ τον Παναμά, στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο.

Οι Αφρικανοί θα παραταχθούν στο παιχνίδι με τον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας, Αϊμέν Ματλουτί, ενώ ο επιθετικός Φαχρεντίν Μπεν Γιουσέφ θα είναι ο… αναπληρωματικός του, καθώς η FIFA απέρριψε το αίτημα των ανθρώπων της ομάδας να προστεθεί ένας επιπλέον γκολκίπερ στην αποστολή.

Οι πρώτοι δύο τερματοφύλακες της Τυνησίας έχουν τεθεί «νοκ άουτ», καθώς ο (βασικός) Μουέζ Χασέν τραυματίστηκε στο 16ο λεπτό της πρεμιέρας με την Αγγλία. Τη θέση του πήρε ο Φαρούκ Μπεν Μουσταφά, ο οποίος έπαιξε και στην ήττα από το Βέλγιο, ωστόσο τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση της Τρίτης.

Έτσι, οι άνθρωποι της εθνικής ομάδας έφεραν χθες αεροπορικώς από την Τυνησία τον Μοέζ Μπεν Τσεριφιά της πρωταθλήτριας Εσπεράνς, με την ελπίδα ότι η παγκόσμια ομοσπονδία θα επέτρεπε να προστεθεί στην αποστολή. Όμως, η ομοσπονδία της Τυνησίας ανακοίνωσε σήμερα ότι η FIFA απέρριψε το σχετικό αίτημα και πως θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι παίκτες που ήδη βρίσκονται στην 23άδα.

Υπενθυμίζεται ότι η FIFA επιτρέπει αλλαγές λόγω τραυματισμού στο Μουντιάλ μόνο μέχρι 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι μιας ομάδας στη διοργάνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.