Νίκησε με Καζρί η Τυνησία και έφυγε με ψηλά το κεφάλι (videos)

Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο οι δύο αποκλεισμένες ομάδες έπαιξαν για το γόητρο με την Τυνησία σαφώς ανώτερη να πάιρνει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση με 2-1. Ένα γκολ και μία ασίστ από το δεκάρι των Αφρικανών.

Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο οι δύο αποκλεισμένες ομάδες έπαιξαν για το γόητρο με την Τυνησία σαφώς ανώτερη να πάιρνει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση με 2-1. Ένα γκολ και μία ασίστ από το δεκάρι των Αφρικανών.

Καλύτερη η Τυνησία, σε παθητικό ρόλο ο Παναμάς αλλά βρήκε το αυτο- γκολ!

Κινητική η Τυνησία στο ξεκίνημα, προσπάθησε να βάλει την μπάλα κάτω και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τις φάσεις Μπεν Γιουσέφ και Σλιτί στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Παναμάς άργησε να βρει ευκαιρίες στο με την άμυνα να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι του. Η Τυνησία πήρε τα ηνία του αγώνα αλλά κολλούσε στην τελική προσπάθεια. 

-Τα σουτ του Μπεν Γιουσέφ και του Σλιτί δεν βρήκαν στόχο και δεν ανησύχησαν του Πενέδο με την μεγαλύτερη ευκαιρία να καταγράφεται στο 20ο λεπτό, με την κεφαλιά του Μεντουί να αποκρούεται σχετικά εύκολα από τον τερματοφύλακα του Παναμα.

-Πρώτη ευκαιρία και γκολ για τον Παναμά!Εξαφανισμένος ο Παναμάς για 33 λεπτά, ο Ροντρίγκεζ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μεραϊα και κατέληξε στα δίχτυα του Μαθλουτί για να πάρει προβάδισμα η ομάδα του Ερνάν Γκόμεζ.Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ στην ιστορία του Παναμά σε μουντιάλ και χρεώθηκε στον αμυντικό των Αφρικανών.




(Η Τυνησία είναι η όγδοη ομάδα στην ιστορία του μουντιάλ που χρησιμοποιεί και τους τρεις τερματοφύλακες.)

-Η απάντηση ήρθε στο 39ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπεν Γιουσέφ να περνάει μόλις άουτ, η Τυνησία άγγιξε την ισοφάριση και λίγο αργότερα με τον Χαζρι να σουτάρει ψηλά από πλεονεκτική θέση.

-Στις καθυστερήσεις χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την Τυνησία με τον Χαζρί να μην μπορεί να νικήσει τον Πενέδο με βολέ από εξαιρετική θέση.

Μίλησε ο Καζρί και η…εμπειρία

Αλλαγή για την Τυνησία, ο Μπαντρί στη θέση του Σασί ,τόνωσε την επίθεση του ο Μααλούλ και δικαιώθηκε νωρίς.

-Πρώτη ευκαιρία και γκολ για την Τυνησία! Όμορφο γκολ για τους Αφρικανούς με τον Μπεν Γιουσέφ να πλασάρει εύκολα τον Πενέδο μετά από εξαιρετική ασίστ – έτοιμο γκολ του Χαζρί. Γκολ νούμερο 2.500 στην ιστορία του παγκοσμίου κυπέλλου.


-Ένα λεπτό αργότερα, δε πρόλαβαν να συνέλθουν οι Παναμέζοι και παραλίγο να δεχθούν την ανατροπή με τον σκόρερ Μπεν Γιουσέφ να μην μπορεί να γράψει το 2-1 μετά από την προσπάθεια του Χαζρί.

-Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 66ο λεπτό με τον Χαζρί να χρίζεται σκόρερ και η Τυνησία να παίρνει το προβάδισμα μετά την ασίστ του Ανταντί. Σε κενή εστία ο ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ πέτυχε το 14ο γκολ του με το εθνόσημο, το 2ο του στην εφετινή διοργάνωση.




Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με την Τυνησία να προσπαθεί να κάνει διαχείρηση του αποτελέσματος και το Παναμά να παλεύει μάταια για την ισοφάριση.
Μια τελευταία ευκαιρία είχε ο Παναμάς στο φινάλε με τον Γκοδοϊ να μην πιάνει το σουτ γεμάτο και όπως θα ήθελε.

Στάδιο: Mordovia Arena, Saransk, 37,168 θεατές

Διαιτητής:SHUKRALLA Nawaf (BHR)

Κίτρινες: Σασί 44′, Μπαντρί 71′, Καλέλι 90′ (Τυνησία) 

Άβιλα 78′ , Γκόμεζ 80′, Τεγιάδα 90′ (Παναμάς)

Κόκκινες:-


Παναμάς:(Ερνάν Γκόμεζ) 4-5-1
: Πενέδο, Εσκομπάρ, Ρόμαν Τόρες(C)(56΄Τεγιάδα), Γκόμεζ, Μπάρσενας,Γκάμπριελ Τόρες(45’Κάμινγκς), Ματσάδο, Οβάγε, Άβιλα (81′ Αρόγιο), Γκοδόϊ, Ροντρίγκεζ


Τυνησία:(Ναμπίλ Μααλούλ) 4-3-3
:  Μαθλουτί, Μεραϊά, Μπεν Γιουσέφ, Ανταντί, Μπεντουί, Χαζρί, Σασί(45’Μπαντρί), Σχιρί, Καλέλι, Ναγκές, Σλιτί (76′ Καλίλ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.