Ολλανδία: Ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο ο Μπλιντ

Κίνδυνος να χάσει το ΕURO ο πολύπειρος άσος των Οράνιε.

Μεγάλη αποδείχθηκε εν τέλει η «ζημιά» που αποκόμισε το βράδυ της της Τρίτης (30/3) ο Ντάνιελ Μπλιντ, ο οποίος αποχώρησε με φορείο από τον αγώνα της Εθνικής Ολλανδίας με το Γιβραλτάρ.

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις ο αμυντικός του Άγιαξ υπέστη ρήξη στους συνδέσμους του αστραγάλου του, ενώ έχει και μία μικρή κάκωση στο γόνατο.

Η φετινή σεζόν του με τον Αίαντα λογικά φτάνει στο τέλος της, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ΕURO.

«Μετά την εξέταση που έκανα στο νοσοκομείο, φάνηκε πως ευτυχώς δεν υπάρχει μεγάλη ζημιά στο γόνατο, αλλά ότι ο μπροστινός σύνδεσμος του αριστερού αστραγάλου μου έχει κοπεί.

Υποθέτω ότι η σεζόν μου με τον Άγιαξ τελείωσε, καθώς θα κάνω εγχείρηση την επόμενη εβδομάδα. Εάν όλα πάνε καλά κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης, έχω την ελπίδα ότι θα μπορέσω ακόμα να αγωνιστώ στο Euro 2020. Φυσικά, είμαι τρομερά απογοητευμένος.

Παίζεις ποδόσφαιρο για να διεκδικείς μεγάλα τρόπαια και θα όλες οι διοργανώσεις είναι εκεί, μπροστά μας τους επόμενους μήνες. Ήταν μια υπέροχη σεζόν με τον Άγιαξ μέχρι τώρα. Αυτό όμως τελείωσε απότομα για μένα…», τόνισε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.