8ος Όμιλος: Κύπρος-Σλοβενία 1-0, “Τρίποντο” με Πίττα (vid)

Την πρώτη της νίκη στην εποχή Κωστένογλου σημείωσε η Κύπρος, η οποία επικράτησε 1-0 της Σλοβενίας στο “ΓΣΠ” για τον 8ο όμιλο. 

Την πρώτη της νίκη στην εποχή Κωστένογλου σημείωσε η Κύπρος, η οποία επικράτησε 1-0 της Σλοβενίας στο “ΓΣΠ” για τον 8ο όμιλο. 

Σπουδαία νίκη για την Κύπρο, η οποία επιβλήθηκε 1-0 της Σλοβενίας, περνώντας έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου

Λίγες ημέρες μετά τη δύσκολη ήττα από την Κροατία, η Κύπρος πήρε μεγάλη νίκη επί της Σλοβενίας χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 42′ ο Ιωάννης Πίττας, ο οποίος σκόραρε μετά από ασίστ του Φώτη Παπουλή και πίεση ψηλά των γηπεδούχων. 

Ο σκόρερ της Κύπρου στο 86′ θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως το πλασέ που έκανε μέσα από την περιοχή, έπειτα από πάσα του Λοϊζου, αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Γιαν Όμπλακ.

Οι συνθέσεις: 

Κύπρος (Νίκος Κωστένογλου): Μιχαήλ – Αντωνίου, Κουσουλός, Σωτηρίου, Λαϊφης, Ιωάννου – Πίττας, Αρτιματάς, Κάστανος, Παπουλής – Πιέρος Σωτηρίου.
Σλοβενία (Κεκ): Όμπλακ – Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μπάιριτς, Μπάλκοβετς – Λόβριτς, Μπίγιολ, Κούρτιτς, Ζάιτς – Κράμερ, Ίλιτσιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.