Μέρτενς: Παραμένει στην αποστολή του Βελγίου

Ο Ντρις Μέρτενς παραμένει στην αποστολή της Εθνικής Βελγίου παρά τον τραυματισμό του στον ώμο στο ματς απέναντι στη Τσεχία.

Ο Ντρις Μέρτενς παραμένει στην αποστολή της Εθνικής Βελγίου παρά τον τραυματισμό του στον ώμο στο ματς απέναντι στη Τσεχία. Ο επιθετικός της Νάπολι, χτύπησε στο ματς με τη Τσεχία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου (1-1) και ο Τζενάρο Γκατούζο ”εκτίμησε” την κίνηση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, να αντικαταστήσει τον ποδοσφαιριστή μετά από 56 λεπτά.

Ο Βέλγος διεθνής δεν θα επιστρέψει στη Νάπολι και θα παραμείνει με την Εθνική ομάδα που αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία (30/3). Θυμίζουμε πως ο Μέρτενς αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αστράγαλο τον τελευταίο καιρό μένοντας εκτός από τις υποχρεώσεις των ”παρτενοπέι” στη Serie A. Ο 33χρονος μετράει 7 γκολ στο πρωτάθλημα και έχει αγωνιστεί στα 18 από τα 28 παιχνίδια της σεζόν. 

Η Νάπολι παλεύει για την έξοδό της στην τετράδα και το Champions League. Η ομάδα του Γκατούζο βρίσκεται δύο πόντους πίσω από τη Γιουβέντους και την Αταλάντα και στις 7 Απριλίου αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους σε εξ αναβολής αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.