7ος Όμιλος: Ανατροπή για το Μαυροβούνιο, δεν σκόραρε ο Χάαλαντ! (hls)

Με την νίκη έφυγαν Μαυροβούνιο και Νορβηγία από Λετονία και Γιβραλτάρ με την μεγαλύτερη έκπληξη να είναι το ότι δεν σημείωσε τέρμα ο Χάαλαντ. Νωρίτερα η Τουρκία είχε επικρατήσει με 4-2 απέναντι στην Ολλανδία.

Για τον 7ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Λετονία υποδέχτηκε το Μαυροβούνιο με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές και μάλιστα με ανατροπή από την Ρίγα με 2-1 και να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο γκρούπ.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι 5 λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Ικαούνιεξ για να έρθει η απάντηση άμεσα, ένα λεπτό αργότερα από τον Γιόβετιτς με τον επιθετικό της Μονακό να είναι και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο 83 με το οποίο έκλεισε και η αναμέτρηση.

Εύκολο έργο όπως αναμενόταν είχε η Νορβηγία στην έδρα του Γιβραλτάρ με το ποιο αξιοσημείωτο γεγονός της αναμέτρησης να είναι το ότι δεν σκόραρε ο Χάαλαντ!

Οι φιλοξενούμενοι δεν προηγήθηκαν από νωρίς αφού το πρώτο τους γκολ ήρθε στο 43ο λεπτό από τον Σόρλοθ για να κλείσει το ημίχρονο με ένα ακόμη τέρμα δυο λεπτά αργότερα από τον Θόρστβεντ και ουσιαστικά το ματς να τελειώσει νωρίς. Το σκορ έκλεισε για τους Σκανδιναβούς ο Σβένσον.

Την αυλαία στον όμιλο είχε ανοίξει νωρίτερα η αναμέτρηση της Τουρκίας με την Ολλανδία με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια μεγάλη νίκη με 4-2 και να ξεκινούν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.