1ος Όμιλος: Ποιός Κριστιάνο; Ο Μίτροβιτς (hls)

Η Σερβία νίκησε 3-2 την Ιρλανδία στην ματσάρα του Βελιγραδίου. Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς μπήκε αλλαγή και πέτυχε δύο γκολ, σε δύο επαφές με την μπάλα μέσα σε δώδεκα λεπτά. Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου η Πορτογαλία νίκησε 1-0 το Αζερμπαϊτζάν.

ΣΕΡΒΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ 3-2

Εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο στο Βελιγράδι. Στις πρώτες τους τελικές προσπάθειες εντός εστίας, σκόραραν.

Οι Ιρλανδοί προηγήθηκαν με γκολ αλά… Πρέστον με δημιουργό τον Ρόμπινσον και σκόρερ τον Μπράουν (18′), τους δύο παίκτες της ομάδας από την Championship.

Οι Σέρβοι στηρίχθηκαν στον καυτό Βλάχοβιτς. Ο φορ της Φιορεντίνα βρήκε μια ευκαιρία και την έκανε γκολ στο 40ο λεπτό νικώντας τον Τράβερς. 

Ο τερματοφύλακας της Ιρλανδίας άντεξε στην προσπάθεια του Τζούριτσιτς πριν λήξει το ημίχρονο και κράτησε στο ημίχρονο το 1-1. 

Μικροευκαιρίες στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου για τους Σέρβους που πήραν το ρίσκο τους στο 63ο λεπτό βάζοντας και δεύτερο επιθετικό, τον Μίτροβιτς στο πλευρό του Βλάχοβιτς. 

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς χρειάστηκε πέντε λεπτά και μια επαφή για να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ καθώς “κρέμασε” τον τερματοφύλακα των Ιρλανδών έξω από την μεγάλη περιοχή και έκανε το 2-1

Λίγο αργότερα, ο Τάντιτς τον βρήκε μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά νίκησε εκ νέου τον Τράβερς για να σημειώσει 3-1 (75′).

Οι Ιρλανδοί είχαν το δικό τους κρυφό “οπλο” στον πάγκο. Έκαναν τρεις αλλαγές στο 80ο λεπτό και δύο από αυτές συνεργάστηκαν για το 3-2. Ο Λονγκ έδωσε την ασίστ και ο Κόλινς μείωσε πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκολ στην καριέρα του με την Εθνική Ιρλανδίας. 

Οι Ιρλανδοί “ενόχλησαν” με στημένες μπάλες αλλά χωρίς να βρουν μεγάλη ευκαιρία. Νίκη 3-2 για τους Σέρβους.

* Με το γκολ του Μπράουν η Ιρλανδία έβαλε τέλος σε σερί 677′ χωρίς γκολ σε όλες τις διοργανώσεις 

Σερβία : Ντιμίτροβιτς – Μιλένκοβιτς, Σ. Μίτροβιτς, Πάβλοβιτς – Γκάγιτς, Λούκιτς, Ράτσιτς (63′ Μακσίμοβιτς), Μλαντένοβιτς (46′ Κόστιτς) – Τάντιτς (78′ Γκούντελι), Τζούριτσιτς (63′ Α. Μίτροβιτς), Βλάχοβιτς (82′ Γιόβιτς)

Ιρλανδία : Τράβερς – Κόουλμαν, Ο’Σέι, Κλαρκ (80′ Μπρέιντι), Στίβενς – Κάλεν, Μολάμπι (61′ Χέντρικ), Μπράουν (80′ Κόλινς) – Ντόχερτι, Κόνολι (67′ Λονγκ), Ρόμπινσον (80′ ΜακΚλέιν)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ 1-0

Ένα πρώτο ημίχρονο μονότερμα από την Πορτογαλία στο Τορίνο αλλά χρειάστηκε αρκετή δόση τύχης για να ανοίξει το σκορ απέναντι στην μαζική άμυνα των Αζέρων. 

Το ημίχρονο έληξε με τις τελικές να είναι 15 – 0 για τους Πορτογάλους που είχαν κατοχή μπάλας στο 74%. 

Σκόραραν στο 36ο λεπτό. Από σέντρα του Νέβες, ο τερματοφύλακας Μαγκομενταλίγεφ προσπάθησε να απομακρύνει με τις γροθιές αλλά πέτυχε τον αρχηγό Μέντβεντεβ ο οποίος άθελά του έκανε το 1-0. 

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αλλαγές στο ημίχρονο. Πήγαν σε 4-4-2 και είχαν περισσότερους επιθετικούς παίκτες στο γήπεδο αλλά και πάλι ήταν κλεισμένοι στην άμυνα. 

Η Πορτογαλία ανέβαζε τον αριθμό στις τελικές προσπάθειες αλλά δυσκολευόταν να φτιάξει μεγάλες ευκαιρίες. 

Ολοκήρωσε το παιχνίδι ίσως και με τον αριθμό ρεκόρ των 29 τελικών προσπαθειών αλλά νίκησε μόλις 1-0 τους Αζέρους οι οποίοι δεν είχαν τελική προσπάθεια εντός εστίας. 

Τελικό σκορ 1-0 σε ένα ματς που οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος νίκησαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Πορτογαλία : Λόπες – Κανσέλο, Ντίας, Ντουάρτε, Μέντες – Μουτίνιο (46′ Φερνάντες), Νέτο (63′ Ράφα Σίλβα), Νέβες (88′ Παλίνια) – Κριστιάνο, Μπερνάρντο Σίλβα (88′ Ολιβέιρα), Αντρέ Σίλβα (75′ Φελίξ)

Αζερμπαϊτζάν : Μαγκομενταλίγεφ – Μέντβεντεβ, Μπαντάλοβ, Μ. Χουσεΐνοβ, Κρίβοτσουκ – Α. Χουσεΐνοβ (46′ Νουρίγεβ), Μακμούντοβ (84′ Ισάγεβ), Μουσταγάγεβ (46′ Ιμπραχίμλι), Σαλάχλι – Εμρέλι (84′ Αλασκάροβ), Γκορμπάνι (84′ Σεϊντάγεβ)

Επόμενη Αγωνιστική

27/3/2021 : Σερβία – Πορτογαλία (Βελιγράδι)

27/3/2021 : Ιρλανδία – Λουξεμβούργο (Δουβλίνο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.