Βραζιλία: Ο ευτυχισμένος Αρτούρ Μέλο

Ο μέσος της Γιουβέντους Αρτούρ Μέλο πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας στην νίκη απέναντι στην Ουρουγουάη (2-0).

Ο μέσος της Γιουβέντους Αρτούρ Μέλο πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας στην νίκη απέναντι στην Ουρουγουάη (2-0).

Η ”σελεσάο” κέρδισε την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου και ο Αρτούρ σημείωσε το παρθενικό του γκολ στην 21η του συμμετοχή. Ο Βραζιλιάνος μέσος σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο SportItalia μίλησε για ένα υπέροχο συναίσθημα, ενώ αποθέωσε και τον προπονητή του στη Γιουβέντους.

”Δεν περιγράφονται με λόγια τα συναισθήματα μου. Έψαχνα αυτό το γκολ εδώ και αρκετό καιρό. Είναι πάντοτε ξεχωριστό να σκοράρεις, αλλά το πρώτο είναι πιο ξεχωριστό. Ο προπονητής έχει την ίδια αντιμετώπιση απέναντι σε όλους τους παίκτες και βρίσκεται πάντα κοντά μας. Γνωρίζω τους λόγους που δεν είχα κληθεί νωρίτερα, καθώς δεν έπαιρνα χρόνο συμμετοχής όσο βρισκόμουν στη Βαρκελώνη. Δούλεψα σκληρά και επέστρεψα”

Ο Αρτούρ που από το καλοκαίρι ανήκει στο δυναμικό της Γιουβέντους μετράει τέσσερις συμμετοχές στη Serie A και τρεις στο Champions League, ανυπομονεί να μάθει πολλά από τον Αντρέα Πίρλο που στο παρελθόν αγωνιζόταν στην ίδια θέση.

”Είναι σπουδαίος προπονητής. Έχει ποδοσφαιρικές γνώσεις, γνωρίζει τα συναισθήματα του κάθε ποδοσφαιριστή και κάνει σπουδαία δουλειά. Έχω πολλά να μάθω από τον Πίρλο”.

.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.