Ματς δίχως αύριο κόντρα στην Τσεχία

Η εθνική Ελλάδος έχει μπροστά της έναν τελικό κόντρα στην Τσεχία, τον οποίο πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον δώδεκα πόντους, ώστε να συνεχίσει την πορεία της στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας (11:30).

Η εθνική Ελλάδος έχει μπροστά της έναν τελικό κόντρα στην Τσεχία, τον οποίο πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον δώδεκα πόντους, ώστε να συνεχίσει την πορεία της στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας (11:30). Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου καλείται να πάρει τη νίκη και τη διαφορά στο συγκεκριμένο ματς και παράλληλα να περιμένει το μεσημέρι το “δώρο” από τις ΗΠΑ στην αναμέτρηση με τη Βραζιλία, προκειμένου να περάσει στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα της Γαλλίας με την Αυστραλία. 

Ο Έλληνας κόουτς θα έχει στη διάθεσή του τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο ματς με τις ΗΠΑ και θα δώσει κανονικά το “παρών” στην αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, ο Μπλέικ Σιλμπ αναμένεται να μείνει εκτός, λόγω του τραυματισμού του στο ματς των Τσέχων με τη Βραζιλία. Παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίζονται αποφασισμένοι για την πρόκριση στα προημιτελικά και φαίνεται πως γνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης. 

Η “επίσημη αγαπημένη” θα πρέπει να περιορίσει τον Τόμας Σατοράνσκι, ώστε να χαλάσει το παιχνίδι των Τσέχων και παράλληλα να παρουσιαστεί βελτιωμένη στον επιθετικό τομέα, ώστε να χτίσει την απαιτούμενη διαφορά, που θα της δώσει την πρόκριση. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Αλεξάνταρ Γκλίσιτς (Σερβία), Βόιτσεχ Λίτσκα (Πολωνία) και Άντρις Αουνκρόγκερς (Λετονία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.