Έκανε το απόλυτο η Βραζιλία

Η Βραζιλία νίκησε 84-73 το Μαυροβούνιο και έκανε το 3Χ3 στο Group F, στο οποίο συμμετέχει και η εθνική Ελλάδος.

Η Βραζιλία νίκησε 84-73 το Μαυροβούνιο και έκανε το 3Χ3 στο Group F, στο οποίο συμμετέχει και η εθνική Ελλάδος. Οι Βραζιλιάνοι τερματίζουν στην πρώτη θέση του ομίλου με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση εν όψει και της επόμενης φάσης. Το Μαυροβούνιο από την πλευρά του, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον όμιλο, χωρίς νίκη. 

Η Βραζιλία έφτασε στη νίκη δυσκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Οι Μαυροβούνιο έβαλαν από την αρχή δύσκολα στη “σελεσάο” και στο τέλος της πρώτης περιόδου προηγούνταν 20-19. Οι Βραζιλιάνοι αντέδρασαν και κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο στο +5 (43-38). Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο, με το Μαυροβούνιο να παραμένει κοντά στο σκορ και να απειλεί για τη μεγάλη έκπληξη, όμως η Βραζιλία αποφάσισε να συγκεντρωθεί και έχτισε διαφορά δώδεκα πόντων (66-54), η οποία τη βοήθησε να φτάσει και στη νίκη στο τέλος της αναμέτρησης. 

Κορυφαίος για τη “σελεσάο” ήταν ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους, ενώ τον ακολούθησε στο σκοράρισμα ο Κριστιάνο Φελίσιο με 14 πόντους. Από την πλευρά των Μαυροβούνιων ο Ντέρεκ Νίντχαμ είχε 16 πόντους και από δέκα σημείωσαν οι Ντούμπλιεβιτς και Πέταρ Πόποβιτς. 

Οι πόντοι:

Βραζιλία: Μπαρμπόσα 8, Μπενίτε 9, Φελίσιο 14, Γκαρσία 11, Χουέρτας 16, Λουζάντα 2, Λουζ 2, Σόουσα 13, Βαρεζάο 9

Μαυροβούνιο: Μπιέλιτσα 9, Ντούμπλιεβιτς 10, Νίντχαμ 16, Α. Πόποβιτς 5, Π. Πόποβιτς 10, Ράντοντσιτς 6, Ράντοβιτς 2, Σουάντ Σέχοβιτς 3, Σεάντ Σέχοβιτς 3, Τοντόροβιτς 1, Βούτσεβιτς 8


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.