Βαρεζάο: “Δεν έχει κερδίσει ήδη η Ελλάδα”

Ο Άντερσον Βαρεζάο υπογράμμισε πως η Ελλάδα δεν έχει κερδίσει ήδη την αναμέτρηση με τη Βραζιλία και συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα παλέψει για να πάρει αυτή τη νίκη.

Ο Άντερσον Βαρεζάο υπογράμμισε πως η Ελλάδα δεν έχει κερδίσει ήδη την αναμέτρηση με τη Βραζιλία και συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα παλέψει για να πάρει αυτή τη νίκη. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος παίκτης παραδέχτηκε πως το έργο της “σελεσάο” θα είναι δύσκολο κόντρα στην ελληνική ομάδα, όμως έδειξε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του.

Αρχικά, ο Βαρεζάο δήλωσε: “Ξέρουμε πως η Ελλάδα έχει πολύ δυνατή ομάδα, γνωρίζονται καλά μεταξύ τους παίζοντας πολύ καιρό μαζί και διαθέτουν τον MVP του ΝΒΑ. Όμως είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πρέπει να μας σεβαστούν. Σίγουρα υπερτερούν, αλλά ξέρουμε καλά τις δυνατότητές μας και τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ. Αν μπουν στον αγώνα πιστεύοντας πως έχουν ήδη κερδίσει, τα πράγματα μπορεί να γίνουν δύσκολα γι’ αυτούς”.

Στη συνέχεια, ο 37χρονος Βραζιλιάνος παίκτης υπογράμμισε: “Ξέρουμε καλά τι μπορεί να κάνει ο Γιάννης. Δεν επελέγη τυχαία MVP στο ΝΒΑ. Είναι ένας παίκτης που παίζει με πολλή αυτοπεποίθηση, με πολύ πάθος και το μεταδίδει αυτό σε όλη την ομάδα του. Εμείς θα προσπαθήσουμε με τα μέσα που διαθέτουμε και τη στρατηγική του προπονητή μας να τον περιορίσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.