Μπαρμπόσα: “Μπορούμε τη νίκη με την Ελλάδα”

Αισιόδοξος πως η Βραζιλία μπορεί να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με την Ελλάδα εμφανίστηκε ο Λεάντρο Μπαρμπόσα, πριν τη μεγάλη αναμέτρηση των δυο ομάδων, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του παγκοσμίου κυπέλλου.

Αισιόδοξος πως η Βραζιλία μπορεί να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με την Ελλάδα εμφανίστηκε ο Λεάντρο Μπαρμπόσα, πριν τη μεγάλη αναμέτρηση των δυο ομάδων, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο βετεράνος παίκτης της “σελεσάο” παραδέχτηκε πως πρόκειται για ένα δύσκολο ματς για την ομάδα του, όμως συμπλήρωσε πως έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά, ο 37χρονος παίκτης δήλωσε: “Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και δυνατά. Ο κόουτς Πέτροβιτς έχει ήδη ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του Γιάννη, που είναι πολύ αθλητικός παίκτης. Θα πρέπει να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι και έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Μπορούμε να το διεκδικήσουμε το ματς. Έχουν δυνατή ομάδα αλλά κι εμείς το ίδιο. Ας δούμε ποιος θα νικήσει μέσα στο γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.