Θέλει τη νίκη πρόκρισης στην επόμενη φάση

Η εθνική Ελλάδος καλείται να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας, στην αναμέτρηση με τη Βραζιλία και να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (15:00).

Η εθνική Ελλάδος καλείται να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας, στην αναμέτρηση με τη Βραζιλία και να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (15:00). Οι διεθνείς εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη κόντρας στους Λατινοαμερικάνικους, κάτι που θα τους δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση, η οποία θα διεξαχθεί στην πόλη Σενζέν. Εκεί θέλουν να μεταφέρουν μόνο νίκες από την πρώτη φάση, προκειμένου να έχουν περισσότερες ελπίδες πρόκρισης. 

Απέναντί της, η ομάδα του Θανάση Σκουτρόπουλου θα βρει μια ομάδα, με αρκετό ταλέντο, αλλά χωρίς τον σούπερ σταρ. Η “σελεσάο” στηρίζεται αρκετά στα σουτ τριών πόντων και στον βετεράνο Λεάντρο Μπαρμπόσα, ο οποίος προσπαθεί να ηγηθεί της ομάδας, στα 37 του χρόνια, με τους Μαρσειλίνο Χουέρτας και Βαρεζάο να τον ακολουθούν. 

Η εθνική καλείται να παρουσιάσει την ίδια αμυντική λειτουργία, που είχε στον αγώνα με το Μαυροβούνιο και παράλληλα επιβάλει τον δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση. Το “κλειδί” για την εξέλιξη του ματς είναι να μην επηρεαστεί η “επίσημη αγαπημένη” από τον γρήγορο ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν οι αντίπαλοί της στην αναμέτρηση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.