Στο Πεκίνο στέφεται η νέα “Βασίλισσα” του μπάσκετ

Όλα τα βλέμματα του παγκοσμίου μπάσκετ στρέφονται στο Πεκίνο, όπου η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου (15:00).

Όλα τα βλέμματα του παγκοσμίου μπάσκετ στρέφονται στο Πεκίνο, όπου η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου (15:00). Η “αλμπισελέστε” θα διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας της, μετά από αυτό του 1950, όταν είχαν φτάσει στην κορυφή του κόσμου, στη διοργάνωση που είχαν φιλοξενήσει. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούν στον τελικό, μετά το 2002, όταν είχαν χάσει το χρυσό μετάλλιο από τη Σερβία, στον τελικό της Ιντιανάπολις. 

Από την άλλη πλευρά, η Ισπανία θέλει να προσθέσει ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή της και να πανηγυρίσει και αυτή τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο της ιστορίας της, μετά από αυτό που είχε κατακτήσει κόντρα στην Ελλάδα, πριν 13 χρόνια. Οι “φούριας ρόχας” μετρούν 14 μετάλλια από το 1999 και μετά και θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία των τελευταίων ετών. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κριστιάνο Μαράνιο (Βραζιλία), Γιοάν Ρόσο (Γαλλία) και Στίβεν Άντερσον (ΗΠΑ). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.