Αγγλία: Αρχηγός για πρώτη φορά ο Ράις (pic – vid)

Ο Ντέκλαν Ράις θα σηματοδοτήσει την 50ή του εμφάνιση για την Αγγλία φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού όταν βγει στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει το Βέλγιο το βράδυ της Τρίτης (26/3).

Η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε από τον Γκάρεθ Σάουγκεϊτ, ενόψει του φιλικού στο Wembley Stadium, για τον τελευταίο αγώνα της Αγγλίας πριν ο προπονητής κατονομάσει την αποστολή του για το Euro 2024. Ο μέσος της Άρσεναλ έπαιξε και τα 90 λεπτά στην ήττα του από τη Βραζιλία, θα οδηγήσει τη χώρα του για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του εναντίον της ΠΓΔΜ σχεδόν πέντε χρόνια πριν…

Αναλογιζόμενος το τελευταίο του επίτευγμα στην καριέρα του είπε «Έχω μείνει άφωνος, έχασα τις λέξεις. Όταν μου ανακοινώθηκε, αμέσως πετάχτηκα και τον αγκάλιασα! Του χρωστάω πολλά. Από τότε που πρωτοήρθα στην ομάδα, πάντα με έκανε να νιώθω σαν στο σπίτι μου, ένιωθα πάντα τόσο άνετα να παίζω υπό τις οδηγίες του. Έχω αποκτήσει πραγματικά αυτοπεποίθηση.

«Οι 50 συμμετοχές είναι μια καλή στιγμή, θα είναι τιμή. Το να βγω στο Wembley μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους μου, είναι μεγάλη τιμή. Νομίζω ότι έχω ωριμάσει τόσο πολύ ως παίκτης και άνθρωπος από τότε που μπήκα για πρώτη φορά στην Εθνική στα 19 μου χρόνια . Ήμουν μάλλον λίγο νευρικός όταν πρωτοήρθα στην ομάδα της Αγγλίας, αλλά όσο περνούσε ο καιρός έπαιξα περισσότερα μεγάλα παιχνίδια, περισσότερα παιχνίδια σε μεγάλα τουρνουά. Έχω απολαύσει κάθε στιγμή»

Ο Σάουθγκεϊτ πρόσθεσε: “Έχει μεγάλη ηγετική εμπειρία ήδη σε νεαρή ηλικία. Νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μερικούς από τους νεαρούς παίκτες μας να επιδείξουν ηγετικό ρόλο. Μερικοί από τους βασικούς μας πυλώνες δεν είναι μαζί μας, επομένως υπάρχει μια διαφορετική αίσθηση για την ομάδα και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για άλλους ανθρώπους να ανέβουν, να ηγηθούν, να αναπτυχθούν. “Πολλοί από τους παίκτες που συμμετέχουν είναι το μέλλον της ομάδας και όσες περισσότερες από αυτές τις εμπειρίες μπορούν να έχουν είναι χρήσιμες για όλους.”

Ο Ντέκλαν Ράις θα γίνει ο 12ος παίκτης της Άρσεναλ που θα αρχηγός της Αγγλίας και ο πρώτος από τότε που ο Σολ Κάμπελ είχε την τιμή σε ένα φιλικό με τις ΗΠΑ τον Μάιο του 2005.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.