Ισπανία – Βραζιλία: Ξέσπασε ο Βινίσιους! (vid)

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τις ρατσιστικές προσβολές που έχει υποστεί στην Ισπανία, λέγοντας ότι χάνει την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει εξαιτίας αυτού που περνάει...

Λίγο πριν το μεγάλο φιλικό αγώνα στη Μαδρίτη (26/3 22.30), ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Ρεάλ, μίλησε για τους «αγώνες» του ενάντια στον ρατσισμό την παραμονή του φιλικού αγώνα “One Skin” μεταξύ Ισπανίας και Βραζιλίας στο στάδιο Santiago Bernabeu, το οποίο δημιουργήθηκε για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τον ρατσισμό σχεδόν ένα χρόνο μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε του σε αγώνα ισπανικού πρωταθλήματος στο Μεστάγια με τη Βαλένθια.

«Είναι κάτι πολύ λυπηρό αυτό που έχω περάσει εδώ. Είναι δύσκολο. Έχω παλέψει ενάντια σε αυτό εδώ και πολύ καιρό. Είναι κουραστικό γιατί νιώθεις ότι είσαι μόνος. Έχω κάνει τόσες πολλές επίσημες καταγγελίες, αλλά κανείς δεν τιμωρείται ποτέ». Ο αγώνας Ισπανίας-Βραζιλίας διεξάγεται λίγες μέρες μετά από ένα νέο κύμα ρατσιστικών προσβολών και προσβολών μίσους με στόχο τον Βινίσιους σε αγώνες στην Ισπανία. «Όλο και περισσότερο χάνω την επιθυμία μου να παίξω, αλλά θα συνεχίσω να παλεύω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.