Βραζιλία: Θέλει ισορροπία ο Ντινίζ

Ο Φενράντο Ντινίζ ζήτησε από τους παίκτες του ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, στην επικείμενη αναμέτρηση με την Αργεντινή.

Ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της αναμέτρησης των δυο ομάδων στο «Μαρακανά», ειδικά από τη στιγμή που η «σελεσάο» έχει μείνει χωρίς νίκη στα τρία τελευταία ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ντινίζ δήλωσε αρχικά: «Ελπίζω ότι η ομάδα θα είναι πολύ έντονη, πολύ επιθετική για να επιτεθεί και να σκοράρει. Όλοι θέλουν η ομάδα τους να επιτίθεται καλά και να αμύνεται καλά με τις ίδιες αναλογίες. Περιμένω μια ισορροπημένη ομάδα, χωρίς να χάσει την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργική δύναμη που ήδη έχει».

Σχετικά με το αν ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα, ο Βραζιλιάνος προπονητής δήλωσε: «Δεν έχω συνηθίσει να κάνω πολλές αλλαγές, αλλά θα κάνουμε κάποιες προσαρμογές, γιατί η Αργεντινή είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει τον Μέσι. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας και να επιβληθούμε, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, γιατί δεν είναι τυχαίο ότι είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές και ότι έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.