Ινδία: Πήρε δώρο σπίτι με θέμα… “Λιονέλ Μέσι” (pic)

Ο Ινδός αγρότης, Σουμπαϊρ θα μένει πλέον σε σπίτι στα χρώματα της Εθνικής Αργεντινής με… υπογραφή Μέσι

Η ιστορία είναι συνέχεια των ιστοριών που καταγράφονταν στην Ινδία από φίλους του ποδοσφαίρου στη διάρκεια του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Η αγάπη των Ινδών για το ποδόσφαιρο, η αγάπη τους για την Αργεντινή αλλά και τη Βραζιλία ήταν φανερή.

Ηταν επίσης χαρακτηριστικό ότι χιλιάδες Ινδοί είχαν βρεθεί και στα γήπεδα του Κατάρ για να υποστηρίξουν από κοντά την Αργεντινή όσο προχωρούσε στο τουρνουά. 

Σε αυτή την ιστορία, στο επίκεντρο βρίσκονται δύο Ινδοί. Ο ένας είναι επιχειρηματίας, ο Αφι Αχμέντ και έχει έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Γνωρίζοντας την αγάπη του Σουμπαϊρ, αγρότη που μένει στην Ινδία, στην περιφέρεια της Κεράλα, του έκανε δώρο ένα σπίτι στα χρώματα της Αργεντινής που στην οροφή έχει μια τεράστια μπάλα και μια μεγάλη φανέλα του Μέσι. 

Μέχρι και το… κλειδί την ώρα της παράδοσης ήταν ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση. Οταν πήρε το σπίτι ο Σουμπαϊρ, μεταξύ άλλων, είπε: “Είναι το σπίτι των ονείρων μου. Δεν έχω λόγια για να τον ευχαριστήσω”. Ο Αχμέντ από την πλευρά του είπε ότι είναι ένα δώρο για έναν φανατικό φίλο της Αργεντινής. 

Πώς όμως έφτασε το σπίτι στον Σουμπαϊρ; Ο εν λόγω αγρότης κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ είχε γίνει γνωστός μέσω των social media για την περιγραφή που έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη γλώσσα, στη διάλεκτο Μαλαγιαλάμ που είναι η επίσημη γλώσσα στην πολιτεία της Κεράλα και σε άλλες περιοχές. 

Οι περιγραφές του ήταν επίσης χαρακτηριστικές για τις πληροφορίες που έδινε γύρω από το ποδόσφαιρο και την ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Ολα αυτά τα πρόσεξε και ο επιχειρηματίας, ο Αφι Αχμέντ που είναι διευθυντής σε ταξιδιωτική εταιρεία. Του έκανε εντύπωση όμως και ένα άλλο βίντεο με έναν νεαρό Αργεντινό που έκλαιγε μετά την ήττα της Αργεντινής στην πρεμιέρα του Μουντιάλ από τη Σαουδική Αραβία. Ο Αφι Αμχέντ κάλεσε λοιπόν και τον Σουμπαϊρ αλλά και τον νεαρό Αργεντινό να δούνε από κοντά παιχνίδι της Αργεντινής στο Κατάρ.

Ο Σουμπαϊρ δεν μπορούσε να πάει καθώς δεν μπορούσε να αφήσει την οικογένειά του και να πάει στο Κατάρ. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Αργεντινή, ο Αφι Αχμέντ πήρε των πρωτοβουλία και ανακαίνισε το σπίτι της οικογένειάς, φτιάχνοντάς το καινούριο και στα χρώματα της Αργεντινής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.