Bέλγιο: Η αυτοκριτική του Ντε Μπρόινε

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ήταν αρκετά καλό»: Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν πολύ ειλικρινής σχετικά με τις πρόσφατες εμφανίσεις του Βελγίου, μιλώντας στο Play Sports.

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος επέστρεψε στην Αγγλία νωρίτερα από το αναμενόμενο μετά τον πρόωρο αποκλεισμό των «Κόκκινων Διαβόλων», παραδέχτηκε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έπαιξε στα στάνταρ του.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ήταν αρκετά καλό», υπογράμμισε. «Πρέπει να το αποδεχτούμε και να ελπίζουμε πως θα πάμε καλύτερα την επόμενη φορά. Για να είμαι ειλικρινής, παίξαμε καλά μόνο στο δεύτερο ημίχρονο με την Κροατία. Τα άλλα παιχνίδια δεν ήταν τόσο καλά και πρέπει να το αποδεχτούμε ως ομάδα».

Η Εθνική Βελγίου αντιμετώπισε ένα πολύ περίπλοκο τουρνουά, με τα ΜΜΕ της χώρας να κάνουν λόγο για κάκιστο κλίμα στα αποδυτήρια που έφτασε ως το επεισόδιο, όπως αναφέρθηκε, με πρωταγωνιστές τους Εντέν Αζάρ, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Γιαν Βερτόνγκεν.

Ο πρώτος κατηγόρησε τους αμυντικούς της ομάδας του ότι ήταν πολύ «αργοί», με τον αμυντικό της Άντερλεχτ να απαντά πως κι εκείνοι είναι «πολύ μεγάλοι (σ.σ. σε ηλικία». Ένα περίπλοκο κλίμα που φαίνεται να βαραίνει αρκετά χρόνια, αν πιστέψουμε τον επιθετικό χαφ της Σίτι.

«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν σπουδαία», παραδέχθηκε ο Ντε Μπρόινε. «Προσπαθούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά νομίζω ότι αυτό, απλά, δεν ήταν δυνατόν σε αυτό το τουρνουά».

Σήμερα ο Βέλγος άσος παρακαλεί για ανανέωση, κάτι που ούτως ή άλλως θα συμβεί μετά την αποχώρηση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ από τη θέση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα.

«Σε κάθε περίπτωση, είναι μια νέα αρχή τώρα. Ο προπονητής είπε αντίο. Αυτό αλλάζει τα πάντα. Αλλά μένει να φανεί ποιος προπονητής θα έρθει και τι θα αλλάξει όλο αυτό. Δεν μπορούμε να το κρίνουμε ως παίκτες. Άρα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο για να διορθωθεί», υπογράμμισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.