Σίλβα: «Υποφέραμε από τον αποκλεισμό»

Στις δυσκολίες που προέκυψαν μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Μουντιάλ του 2022, αλλά και στον τρόπο με τον οποίοι διαχειρίζεται ένα τόσο «επίπονο» γεγονός, αναφέρθηκε ο Τιάγκο Σίλβα.

«Από τις συζητήσεις μετά τον αγώνα με την Κροατία μέχρι σήμερα, η καρδιά μου αιμορραγεί ακόμη. Αλλά μετά από λίγες ημέρες σκέψης, είμαι πεπεισμένος ότι κάναμε μια αξιοπρεπή και αφοσιωμένη δουλειά», σχολίασε σε ανάρτηση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκ των αρχηγών της εθνικής Βραζιλίας και πρόσθεσε:

«Όλοι εμείς, η τεχνική επιτροπή και το επιτελείο. Δεν έχω ιδέα, πόσες φορές σκέφθηκα και προσπάθησα να γράψω κάτι για όσα περάσαμε σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ομολογώ ότι ο αποκλεισμός, μάς έκανε να υποφέρουμε και ειδικά με τον τρόπο που έγινε. Είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχθούμε και να το κατανοήσουμε. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήταν εκεί, καθώς και στην Βραζιλία και που μας στήριξαν διαρκώς. Συνεχίζω να υποστηρίζω και να πιστεύω στην ομάδα της Βραζιλίας, η οποία είναι επίσης στην καρδιά μου, έχοντας μια κάτι παραπάνω από ξεχωριστή θέση, σε όλη μου την ζωή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.