Αργεντινή – Κροατία 3-0: Ντιέγκο, τα παιδιά σου ετοιμάζονται για την Κούπα! (vids)

Με τον Λίο Μέσι να κάνει… μαγικά και τον Άλβαρεζ σε ρόλο "εκτελεστή", η Αργεντινή επικράτησε 3-0 της Κροατίας στον πρώτο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ.

Με τον Λίο Μέσι να κάνει… μαγικά και τον Άλβαρεζ σε ρόλο “εκτελεστή”, η Αργεντινή επικράτησε 3-0 της Κροατίας στον πρώτο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ.

Μετά από οκτώ χρόνια η “Αλμπισελέστε” παρούσα σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, ηγετική η εμφάνιση του Μέσι που σκόραρε και μοίρασε ασίστ, εξαιρετικός ο Άλβαρεζ των δύο τερμάτων, κατώτερη των περιστάσεων η Κροατία απέναντι στην “ψυχωμένη” Αργεντινή.

Οι Κροάτες πίεσαν, όμως οι Αργεντινοί είχαν… Μέσι και ο σούπερ σταρ της “Aλμπισελέστε” με απίθανη ενέργεια στο 69ο λεπτό δημιούργησε το τρίτο γκολ της Αργεντινής, το οποίο σημείωσε με πλασέ ο Άλβαρεζ. Ο Μέσι έκανε την κούρσα από τη δεξιά πτέρυγα, ταλαιπώρησε τον Γκβαρντιόλ, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Άλβαρεζ, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον ημιτελικό.

Οι Αργεντινοί “άγγιξαν” και τέταρτο τέρμα με το σουτ που έκανε το Μακ Άλιστερ στο 83ο λεπτό και το τέλος του αγώνα βρήκε την παρέα του Μέσι να “μεθά” με το νέκταρ της πρόκρισης στον τελικό!

Αργεντινή – Κροατία 3-0

Σκόρερ: 34′ Μέσι, 39′, 69′ Άλβαρεζ

Γήπεδο: Λουχαΐλ

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο

Αργεντινή: Ε. Μαρτίνεζ, Μολίνα (86′ Φόιτ), Ρομέρο, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Ντε Πολ (74′ Παλάσιος), Παρέδες (61′ Λ. Μαρτίνεζ), Φερνάντεζ, Μακ Άλιστερ (86′ Kορέα), Μέσι, Άλβαρεζ (74′ Ντιμπάλα)

Κροατία: Λιβάκοβιτς, Πέρισιτς, Λόβρεν, Κόβατσιτς, Κράμαριτς (72′ Λιβάγια), Μόντριτς (81′ Μάγερ), Μπρόζοβιτς (50′ Πέτκοβιτς), Πάσαλιτς (46′ Βλάσιτς), Σόσα (46′ Όρσιτς), Γκβαρντιόλ, Γιουράνοβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.