Κατάρ 2022: Βγαίνει η πρώτη φιναλίστ του τελικού

Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Κροατία, στο πρώτο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 (21:00).

Οι «αλμπισελέστε» φαντάζουν το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θέλει την πρόκριση, για να διεκδικήσει στον τελικό τον τρίτο τίτλο της στη διοργάνωση. Ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μοντιέλ και Ακούνια, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ντι Μαρία. Από την άλλη πλευρά, οι Κροάτες θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους. Μέχρι στιγμής έχουν αφήσει εκτός συνέχειας την Ιαπωνία και τη Βραζιλία.

Οι Κροάτες δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν και στο συγκεκριμένο ματς για να πάρουν την πρόκριση. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές κατά το παρελθόν και μετρούν από δυο νίκες και μια ισοπαλία. Σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δυο φορές κατά το παρελθόν. Η Αργεντινή είχε νικήσει 1-0 το 1998 και η Κροατία 3-0 το 2018. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντανιέλε Ορσάτο.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Εμ. Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο – Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες, ΜακΆλιστερ – Ντι Μαρία, Μέσι, Άλβαρες.

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα – Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς, Μόντριτς – Κράμαριτς, Πέτκοβιτς, Πέρισιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.