Κροατία: Μόλις 46 λεπτά έχει προηγηθεί στο Μουντιάλ!

Η Κροστία στα πέντε ματς στο Μουντιάλ έχει βρεθεί μπροστά στο σκορ μόλις 46 λεπτά κι όμως είναι στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τις μεγάλες διοργανώσεις δεν τις παίζεις, τις κερδίζεις. Αυτό λέει ένα ποδοσφαιρικό ρητό και η Κροατία το ξέρει καλά. Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι σε πέντε ματς στο Μουντιάλ ως τώρα έχει μπει μπροστά στο σκορ μόλις 46 λεπτά. Κι όμως είναι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ματς με το Μαρόκο έμεινε στο 0-0 και πήρε έναν βαθμό, με το Μαρόκο ίσως να είναι η ομάδα που δικαιούτο κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ματς με τον Καναδά, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και πήρε το προβάδισμα στο 44ο λεπτό χάρη στο γκολ του Μάρκο Λιβάια με το οποίο ανέτρεψε την κατάσταση. Τελικό σκορ 4-1 με προβάδισμα στο σκορ για 46 λεπτά.

Τρίτο ματς απέναντι στο Βέλγιο εκ νέου 0-0 σε ματς που όμως ίσως άξιζε κάτι παραπάνω. Έτσι μάζεψε τους πέντε βαθμούς κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα στον όμιλο.

Στους 16 απέναντι στην Ιαπωνία, βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε με τον Πέρισιτς και το ματς πήγε στα πέναλτι. Χωρίς να προηγθεί λεπτό προκρίθηκε στους 8.

Τα ίδια και με τη Βραζιλία. Τέταρτη ισοπαλία στα 90 λεπτά. Στην παράταση γκολ ο Νεϊμάρ, απάντηση με τον Πέτκοβιτς και το ματς στα πέναλτι. Πρόκριση χωρίς να προηγηθεί ούτε σε αυτό το ματς.

Που το πάνε οι Κροάτες;


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.