World Cup: Οι διαφορετικοί… Μαδριλένοι

Στην Μαδρίτη δυσκολεύονται κινούμενοι προσπαθώντας να κάνουν τη διαφορά στην μετριότητα της Ατλέτικο, όμως στο Κατάρ ξεχωρίζουν και οδηγούν τις ομάδες τους σε διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γκριεζμάν και Ζοάο Φέλιξ είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία στο παγκόσμιο κύπελλο. Ο Γάλλος είναι ο πρώτος στην κατάταξη όσως μετέουν στη διοργάνωση στη δημιουργία κλασσικών ευκαιριών για τους συμπάικτες του, ενώ ο Πορτογάλος πραγματοποιεί επαναλαμβανόμενες εξαιρετικές εμφανίσεις με ηγετικό χαρακτήρα.

Για τον Γκριεζμάν είναι λίγο ως πολύ αναμενόμενο παίζοντας στη βασική ενδεκάδα μιας ομάδας που έχει έφεση στη δημιουργία και την κατοχή μπάλας. Οι «τρικολόρ» πιέζουν και παίζουν συνήθως τους αντιπάλους τους στο δικό τους μισό, γεγονός που συμβάλει στη μεγαλύτερη δημιουργία του χαρισματικού Γκριεζμάν που είναι παίκτης ομάδας. Η Πορτογαλία θέλει να κάνει το ίδιο, με μέσους εντυπωσιακής ποιότητας που διευκολύνουν τον Φέλιξ να κινείται πιο ελεύθερα αλλά και να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες και μεγαλύτερη ευθύνη από τον ρόλο που του έχει δώσει ο Φερνάντο Σάντος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.