Μουντιάλ 2026: Γκρίνια από τους συλλόγους για τους αγώνες

Ξεκίνησαν από τώρα οι γκρίνιες των ομάδων για την απόφαση της FIFA να αυξήσει τον αριθμό των αγώνων, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Η παγκόσμια ομοσπονδία αποφάσισε να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων από τις 32 στις 48 και αυτό αυτομάτως θα αυξήσει και τους αγώνες. Οι αγώνες συνολικά αναμένεται να φτάσουν τους 104, σημειώνοντας σημαντική αύξηση από τους 64 του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί η μορφή που θα έχει η διοργάνωση. Το πιθανότερο σενάριο θέλει τους δυο πρώτους κάθε ομίλου, αλλά και τους τέσσερις καλύτερους τρίτους να προκρίνονται στη φάση των «32». Οι όμιλοι αναμένεται να γίνουν δώδεκα.

Όσον αφορά στον καταμερισμό των νέων εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η Ευρώπη θα πάρει τρία περισσότερα και θα φτάσει τα 16, η Αφρική θα πάρει τέσσερα και θα φτάσει τα εννέα, η Ασία οκτώ, η Κεντρική Αμερική έξι, η Νότια Αμερική έξι και η Ωκεανία ένα. Παράλληλα, θα καταργηθούν τα μπαράζ, που προβλέπονταν σε Νότια Αμερική, Κεντρική Αμερική, Ασία και Ωκεανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.