Βραζιλία-Ν. Κορέα: Με Νεϊμάρ για την πρόκριση (vid)

Η Νότια Κορέα θα επιδιώξει να προκαλέσει ένα ακόμη σοκ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όταν θα αντιμετωπίσει το βράδυ (21.00) στο «Stadium 974» την πέντε φορές πρωταθλήτρια κόσμου, Βραζιλία σε αναμέτρηση για τη φάση των «16».

Η «Selecao «τερμάτισε στην κορυφή του 7ου Ομίλου, με διαφορά τερμάτων από την Ελβετία, ενώ οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο, νίκησαν την Πορτογαλία την τελευταία αγωνιστική στον 8ο  Όμιλο, για να καταλάβουν τελικά τη δεύτερη θέση.

Ένα σερί εννέα νικηφόρων αγώνων έχει πλέον σταματήσει για τη Βραζιλία μετά την ήττα από το Καμερούν, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για να πάει μέχρι το τέλος, σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με πολλές εκπλήξεις, αλλά ακόμη και οι λεπτές νίκες της επί της Σερβίας και της Ελβετίας, δεν ήρθαν με την επιθετική σκληρότητα που αναμενόταν από τη ομάδα. Ίσως γιατί έλειπε ο Νεϊμάρ, ο οποίος πλέον έχει αναρρώσει από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο και θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα με τη Νότια Κορέα.

Επιστρέφει επίσης και ο βασικός δεξιός μπακ, Ντανίλο. Ωστόσο, ο Τίτε έχασε τον Γκαμπριέλ Ζεσούς και τον Άλεξ Τέλες για το υπόλοιπο του τουρνουά και οι δύο με πρόβλημα στο γόνατο στην αναμέτρηση με το Καμερούν. Για τη Ν. Κορέα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του ακραίου επιθετικού Χουάνγκ Χι-τσαν.

Σύμμαχος της Βραζιλίας και η παράδοση. Η «Selecao» έχει πλέον προκριθεί στη φάση νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου για ένατη συνεχόμενη φορά και έχουν περάσει 32 χρόνια από την τελευταία φορά που η Βραζιλία αποκλείστηκε στη φάση των «16», με μια ήττα 1-0 από την Αργεντινή, χάρη στο γκολ του Κλαούντιο Κανίγια. Οι «Τίγρεις της Ασίας» από την άλλη πλευρά, κατάφεραν να προχωρήσουν πέρα από τους «16» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μόνο μία φορά, φτάνοντας στους ημιτελικούς το 2002.

Πιθανή ενδεκάδα Βραζιλίας(4-2-3-1): Αλισον – Έντερ Μιλιτάο (Ντάνιελ Άλβες), Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ντανίλο – Πακετά, Κασεμίρο – Ραφίνια, Νέιμαρ, Βινίσιους – Ριτσάρλισον

Πιθανή ενδεκάδα Ιαπωνίας (4-2-3-1): Κιμ Σουνγκ-γκιου – Κιμ Μουν-χουάν, Κιμ Μιν-τζάε, Κιμ Γιανγκ-γκουόν, Κιμ Τζιν-σου – Χουάνγκ Ιν-μπέομ, Τζουνγκ Γου-γιανγκ – Λι Κανγκ-ιν, Λι Τζάε-σουνγκ, Σον Χέουνγκ-μιν – Τσο Γκε-σουνγκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.