Zιρού: «Όνειρο ζωής να ξεπεράσω τον Ανρί»

Ο Ολιβιέ Ζιρού έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Γαλλίας και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά τη νίκη επί της Πολωνίας.

Ο επιθετικός της Μίλαν έφτασε τα 52 γκολ με τους «μπλε» ξεπερνώντας το ρεκόρ του Τιερί Ανρί και βοήθησε την παγκόσμια πρωταθλήτρια να φτάσει στους «8» του Μουντιάλ 2022:

«Είναι υπέροχο, ήταν ένα παιδικό όνειρο να μπορέσω να ξεπεράσω τον Τιτί. Νιώθω τεράστια περηφάνια. Ελπίζω όμως ότι θα συνεχίσω να πετυχαίνω μερικά γκολ ακόμα για να πάω όσο πιο μακριά γίνεται. Πολλοί μου είπαν ότι το ρεκόρ ερχόταν. Το άφησα πίσω μου και τώρα η εμμονή μου είναι να προχωρήσω με την ομάδα. Σκέφτηκα αμέσως την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, τους φίλους μου. Είναι κάτι εξαιρετικό να μπορείς να το κάνεις αυτό κατά τη διάρκεια ενός Μουντιάλ. Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο, μας βάζει στο σωστό δρόμο».

Για το γεγονός ότι παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα, το κλίμα στην Εθνική Γαλλίας δείχνει εξαιρετικό, ο Ζιρού σχολίασε:

«Η περιπέτεια συνεχίζεται. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι για να ζήσουμε αυτή την εμπειρία όμορφα μαζί, έπρεπε να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε ένα. Είμαστε μια μεγάλη παρέα, περνάμε πολύ καλά μαζί και αυτό φαίνεται. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα που ανταμείφθηκε για τις προσπάθειές της. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, δεν πρόκειται να βουρκώσουμε από τη χαρά μας απόψε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.