Βενγκέρ : Το ποδόσφαιρο νίκησε την πολιτική

Ο Αρσέν Βενγκέρ, υπεύθυνος της Παγκόσμιας Ανάπτυξης του ποδοσφαίρου για την Fifa, σε δηλώσεις του ανέφερε πως νικητές σε αυτό το Παγκόσμιο κύπελλο είναι όσοι ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο και όχι με την πολιτική.

Σε ενημερωτικό πάνελ της FIFA για τα όσα συνέβησαν στην φάση των ομίλων του Παγκοσμίου κυπέλλου μίλησαν στα μέσα ενημέρωσης ο Αρσέν Βενγκέρ και ο Γιούργκεν Κλίνσμαν που ανήκουν στην Τεχνική επιτροπή της Παγκόσμιας ομοσπονδίας για την διοργάνωση του Κατάρ.

Για τον Κλίνσμαν η φάση των ομίλων ήταν μια μάχη προσαρμογής των ομάδων σε νέα δεδομένα και ήταν φυσιολογικές οι εκπλήξεις αλλα η απάντηση του Βενγκέρ έφερε ξανά στην επιφάνεια την μάχη της πολιτικής με το ποδόσφαιρο σε αυτή την διοργάνωση.

“Πήγαν καλά στους ομίλους οι ομάδες που ήταν καλές στο πρώτο παιχνίδι. Οι ομάδες που ήταν συγκεντρωμένες στην διοργάνωση και όχι σε πολιτικά ζητήματα”.

Ο Βενγκέρ επίσης μίλησε και για την άυξηση των ομάδων στην επόμενη διοργάνωση από 32 σε 48 και τόνισε πως αυτό θα βοηθήσει ομάδες που δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να βρεθούν στην διοργάνωση να δώσουν το παρών, τονίζοντας παράλληλα πως οι 48 ομάδες δεν αντιπροσωπεύουν καν το 25% των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών στην υφήλιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.