Kέιν: «Κρατάω ενέργεια για τα νοκ – άουτ»

Ο Χάρι Κέιν δηλώνει ότι έχει αλλάξει την προσέγγισή του σε σχέση με το Μουντιάλ 2018, ώστε να έχει περισσότερη ενέργεια για τα νοκ - άουτ της διοργάνωσης.

Ο Άγγλος στράικερ ήταν πρώτος σκόρερ στη Ρωσία με έξι γκολ, όμως πέντε από αυτά είχαν επιτευχθεί στους ομίλους και η απόδοσή του έπεσε στα νοκ – άουτ, με τα «λιοντάρια» να αποκλείονται στα ημιτελικά.

Ο αρχηγός της Αγγλίας, τόνισε ότι από το Euro άλλαξε τακτική όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας, με αποτέλεσμα να σκοράρει τέσσερις φορές μετά τους ομίλους, με την ομάδα του να φτάνει μέχρι τον τελικό.

Στη συνέντευξη Τύπου για το ματς της Κυριακής στους «16» κόντρα στη Σενεγάλη, τόνισε ότι κάνει κάτι παρόμοιο προκειμένου να βοηθήσει περισσότερο στο σκοράρισμα στα τελικά στάδια της διοργάνωσης, με δεδομένο ότι δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ στο Κατάρ.

«Νομίζω ότι το 2018 ξεκινήσαμε πολύ καλά σωματικά και νοητικά, άρχισα με πολλά γκολ και ξόδεψα πολλή ενέργεια. Όσο περνούσε το τουρνουά ένιωσα ότι η απόδοσή μου έπεφτε. Στο Euro προσπάθησα να το κάνω αντίθετα, να σιγουρέψω ότι ήμουν στην καλύτερη κατάσταση για τα νοκ – άουτ. Κάτι τέτοιο κάνω και σε αυτό το τουρνουά. Μακάρι να ήμουν ήδη με 2-3 γκολ, αλλά νομίζω ότι η φάση ομίλων πήγε καλά. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά, είμαι σε φόρμα», τόνισε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.