Πελέ: Δύσκολες ώρες για τον θρύλο του ποδοσφαίρου

Τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Πελέ δεν είναι ευχάριστα.

Ο 82χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου, νοσηλεύεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο Albert Einstein του Σάο Πάουλο μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο Πελέ, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο, σύμφωνα με την Folha Sao Paulo, δεν ανταποκρίνεται πλέον στις χημειοθεραπείες και πλέον δέχεται μόνο παρηγορητική θεραπεία, για την αντιμετώπιση πόνου και αναπνευστικών προβλημάτων.

Οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου πάντως δεν επιβεβαιώνουν την είδηση, τονίζοντας ότι θα περιοριστούν μόνο σε επίσημα ανακοινωθέντα.

Στο χθεσινό, ανέφεραν ότι η λοίμωξη αντιμετωπίζεται, ενώ ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram τόνιζε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις.

Όλη η Ντόχα στο πλευρό του

Παράλληλα, η πόλη της Ντόχα, όπου φιλοξενείται το Παγκόσμιο Κύπελλο, κόσμησε πολλά από τα κτίρια της το Σάββατο (3/12) με μια φωτογραφία του Πελέ, συνοδεύοντας τη με μηνύματα και ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Γύρω από το στάδιο «Lusail», στα βόρεια της πόλης, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός, και στον περίφημο «Aspire Tower», όχι μακριά από το στάδιο «Khalifa», δεσπόζει μια εικόνα του Πελέ, στην οποία φοράει την πράσινη φανέλα με το περίφημο Νο10, ενώ ακολουθεί η ευχή «Να γίνεις καλά σύντομα».

Στον κορνίσκο, τον μεγάλο τουριστικό περίπατο κατά μήκος του κόλπου της Ντόχα, δεκάδες drones, που ζωντανεύουν κάθε απόγευμα, σχεδίασαν μια φανέλα με την επιγραφή «Πελέ» και «Nο10», με την ίδια ευχή.

Νωρίτερα, ο Γάλλος σούπερ σταρ Κιλιάν Μπαπέ απέτισε φόρο τιμής στον Πελέ γράφοντας στο Twitter το μήνυμα «Προσευχηθείτε για τον Βασιλιά», με την αναφορά «Πελέ».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Αγγλίας Χάρι Κέιν μίλησε και για την κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου σε συνέντευξη Τύπου.

«Στέλνουμε προφανώς όλες μας τις σκέψεις σε αυτόν (τον Πελέ) και την οικογένειά του. Είναι έμπνευση στο άθλημά μας, απίστευτος παίκτης και απίστευτη προσωπικότητα», δήλωσε την παραμονή του νοκ άουτ αγώνα με τη Σενεγάλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.