Mεξικό: Tέλος ο Μαρτίνο

Παρελθόν αποτελεί ο Τάτα Μαρτίνο για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας του Μεξικού.

Οι «τρικολόρες», παρά τη νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας, δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση από φάση ομίλων Μουντιάλ για πρώτη φορά από το 1978.

Έτσι ο Αργεντινός τεχνικός αμέσως μετά το ματς ανακοίνωσε – σε μία αναμενόμενη εξέλιξη – ότι δεν θα μπει σε συζητήσεις με την ομοσπονδία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Είμαι ο κύριος υπεύθυνος για την απογοήτευση που βιώνουμε. Είναι πηγή θλίψης, αλλά παίρνω όλη την ευθύνη γι΄ αυτήν την αποτυχία. Το συμβόλαιό μου έληξε με το τελευταίο σφύριγμα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνουμε. Νομίζω ότι δεν αποκλειστήκαμε στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά σ΄ αυτό. Ήταν σήμερα που κυριαρχήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει τόσα γκολ όσα ήταν απαραίτητο, αλλά όχι».

Για τα λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ τόνισε: «Θα μπορούσα να πω ότι δεν κρατήσαμε απαραίτητα τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο με την Πολωνία (σ.σ. 0-0). Μας είχε επιτρέψει να κυριαρχήσουμε αλλά δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε αυτόν τον ρυθμό μετά. Ίσως έπρεπε να αλλάξω τα πράγματα. Και εναντίον της Αργεντινής (σ.σ. ήττα 0-2) θα μπορούσαμε να είχαμε αλλάξει τακτικά το σύστημά μας για να ξεκινήσουμε το δεύτερο ημίχρονο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.