Αργεντινή: Ο Μέσι απειλείται από τον Κανέλο Άλβαρες

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως απέκτησε μπελάδες, μετά την αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μεξικό, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Κανέλο Άλβαρες προειδοποίησε τον Μέσι να μη συναντηθούν, καθώς θεωρεί τον εαυτό του προσβεβλημένο από την κίνηση του Αργεντινού να σπρώξει με το πόδι μια φανέλα του Μεξικού. Ορισμένοι Μεξικανοί κατηγόρησαν τον 35χρονο μεσοεπιθετικό πως σκούπισε το πάτωμα με τη φανέλα της εθνικής τους ομάδας και αυτό το θεωρούν προσβολή. Ο Άλβαρες από την πλευρά του φαίνεται πως έχει υιοθετήσει τη συγκεκριμένη άποψη και ζητάει εκδίκηση από τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μεξικανός επαγγελματίας πυγμάχος έχει 58 νίκες στην καριέρα του με 39 νοκ άουτ και δυο ήττες.

Χαρακτηριστικά, ο Άλβαρες έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είδα τον Μέσι να καθαρίζει το έδαφος με τη φανέλα και τη σημαία μας. Να εύχεται μην τον βρω μπροστά μου! Όπως εγώ σέβομαι την Αργεντινή, έτσι κι εκείνος πρέπει να σέβεται το Μεξικό. Δεν μιλάω για τη χώρα ως σύνολο, αλλά μόνο για τις μ… που έκανε ο Μέσι».

Τα σχετικά tweets:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.