Ζιρού: «Ο Εμπαπέ είναι καθοριστικός για τη Γαλλία»

Ο Ολιβιέ Ζιρού παραδέχτηκε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι καθοριστικός για την ομάδα του και πως είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, μετά την εμφάνισή του στην αναμέτρηση με τη Δανία, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Χαρακτηριστικά, ο Ζιρού δήλωσε: «Θέλαμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς και να προκριθούμε. Ήταν ένα δύσκολο ματς όπως το περιμέναμε, αλλά εφαρμόσαμε καλά το τακτικό σχέδιο και νομίζω ότι τους δημιουργήσαμε προβλήματα, γιατί έπρεπε να μείνουν χαμηλά στο γήπεδο. Δεν ήταν συμπαγείς, ούτε ιδιαίτερα επικίνδυνοι».

Και συμπλήρωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε. Με λίγη τύχη, θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά συνεχίσαμε και στο δεύτερο ανταμειφθήκαμε. Έδωσα δημοσίως συγχαρητήρια στον Εμπαπέ. Του αξίζει, εγώ Χαίρομαι για αυτόν, ήταν καθοριστικός απόψε στο δεύτερο ημίχρονο, δυνάμωσε εάν μπορώ να το πω έτσι- σε αυτό το ματς. Είναι μαζί με τον «Ζιζού» και είμαι χαρούμενος για αυτόν. Είναι καθοριστικός σε κάθε αγώνα, είναι υπέροχο για αυτόν και για την ομάδα. Δεν ξέρω ποιά θα είναι τα σχέδια του προπονητή, πάντα θέλουμε να νικάμε. Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις πώς είσαι σωματικά και τί έχει στο μυαλό του ο προπονητής. Έδειξα ότι μπορώ να συνεχίσω, αλλά θα είναι ο προπονητής που θα αποφασίσει. Ανεξάρτητα από το ποιος θα παίξει, θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε αυτό το ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.