Ουαλία: Ο Μπέιλ φτάνει ρεκόρ συμμετοχών, αλλά τον ενδιαφέρει μόνο η νίκη επί του Ιράν

Η επικείμενη 110η συμμετοχή του με την Εθνική Ουαλίας (επίδοση ρεκόρ) στον αυριανό (25/11) παιχνίδι με το Ιράν, δεν σημαίνει... τίποτα για τον Γκάρεθ Μπέιλ, εάν δεν συνοδευτεί με νίκη που θα δώσει αβαντάζ πρόκρισης στους Ουαλούς, όπως τόνισε ο πολύπειρος άσος στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς της 2ης αγωνιστικής.

«Δεν έχω επικεντρωθεί πολύ στο θέμα της 110ης συμμετοχής για να είμαι ειλικρινής», είπε ο Μπέιλ, ο οποίος θα ξεπεράσει τον Κρις Γκάντερ στη λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ουαλία. «Προσπαθώ να επικεντρωθώ στο παιχνίδι.

Προφανώς, σε προσωπικό επίπεδο είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα, είναι τιμή μου να εκπροσωπώ τη χώρα μου τόσες φορές, αλλά είναι πιο σημαντικό να προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη αύριο. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε και αυτό θα την έκανε ακόμα πιο ξεχωριστή».

Το γκολ του Μπέιλ ήταν το 41ο του σε διεθνές επίπεδο και το πρώτο για την Ουαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 64 χρόνια, καθώς κέρδισαν τον πρώτο τους βαθμό σε τελικά Μουντιάλ από την τελευταία εμφάνισή τους το 1958.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.