Τι συμβαίνει στο Mundial όταν μια ομάδα χάνει στην πρεμιέρα;

Με αφορμή την ήττα της Αργεντινής στην πρεμιέρα του Mundial, βρήκαμε τι συμβαίνει στη συνέχεια της διοργάνωσης όταν οι ομάδες έχουν χάσει τον πρώτο τους αγώνα.

Η ήττα της Αργεντινής με ανατροπή μάλιστα από την Σαουδική Αραβία αποτελεί την μεγαλύτερη έκπληξη ως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σίγουρα η ήττα της “αλμπισελέστε” προκάλεσε απογοήτευση στους φιλάθλους της, όμως σαφώς και δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμο.

Με αφορμή λοιπόν την ήττα της Αργεντινής στην πρεμιέρα του Mundial βρήκαμε τι συμβαίνει στην πορεία της διοργάνωσης όταν οι ομάδες έχουν χάσει τον πρώτο τους αγώνα. Απλά, όλα αυτά που θα διαβάσετε ισχύουν από τη στιγμή που οι νίκες έφερναν τρεις βαθμούς και προκρίνονταν οι πρώτες δύο ομάδες του κάθε ομίλου.

Σε σύνοό 73ων περιπτώσεων, μόλις δύο ομάδες κατάφεραν να τερματίσουν πρώτες αφού έχασαν τον πρώτο τους αγωνα, έξι ομάδες τερμάτισαν στην δεύτερη θέση, 26 ομάδες τελείωσαν τη φάση των ομίλων στην τρίτη θέση, ενώ 39 ομάδες ολοκλήρωσαν τον θεσμό στην τελευταία θέση.

Από τις ομάδες που προκρίθηκαν, στα προημιτελικά βρέθηκαν 8 ομάδες και αποκλείστηκαν στην φάση των 16 οι υπόλοιπες 65 ομάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.