Μεξικό-Πολωνία 0-0: Με οδηγό τον Οτσόα! (hls)

Με πρωταγωνιστή τον βετεράνο τερματοφύλακα Γκιγέρμο Οτσόα, που απέκρουσε πέναλτι του Λεβαντόφσκι, το Μεξικό, αν και καλύτερο σε γενικές γραμμές από την Πολωνία, έμεινε στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που φέρνει τη Σαουδική Αραβία την κορυφή του 3ου ομίλου.

Το Μεξικό ήταν πιο επικίνδυνο στο πρώτο ημίχρονο. Απλώς χρειαζόταν έναν παίκτη κυνικό μπροστά στο τέρμα.Το Μεξικό ήταν η καλύτερη ομάδα και είχε περισσότερες ευκαιρίες. Η Πολωνία δεν κατέγραψε ούτε ένα σουτ προς την εστία και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε μόλις ένα άγγιγμα στην αντίπαλη περιοχή.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με κατοχή για τους Μεξικανούς, αλλά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και σε μία αμφισβητούμενη φάση, με χρήση VAR, ο διαιτητής Κρις Μπιθ υπέδειξε πέναλτι σε αλληλοσπρωξίματα του Μορένο με τον Λεβαντόφσκι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση στο 60ο λεπτό ανέλαβε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, αλλά νικήθηκε από τον 37χρονο Γκιγέρμο Οτσόα,που είναι μόλις ο δεύτερος τερματοφύλακας στη ιστορία του Μεξικού, ο οποίος παίζει σε τρία διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα, μετά τον Αντόνιο Καρμπαχάλ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και το τελικό 0-0 με μόλις πέντε τελικές στην εστία, τρεις για το Μεξικό, δύο για την Πολωνία, μοιάζει σαν το πιο φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Μεξικό: Οτσόα, Σάντσες, Μοντές, Έκτορ, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα (71′ Ροντρίγκες), Έντσον Άλβαρεζ, Τσάβες, Λοσάνο, Μαρτίν (71′ Χιμένες), Βέγκα (84′ Αντούνα)

Πολωνία: Σέζνι, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Κίβιορ, Κας, Καμίνσκι, Κριχόβιακ, Σεμπάστιαν Σιμάνσκι (72′ Φρανκόφσκι), Ζιελίνσκι (88′ Μίλικ), Ζαλέφσκι (46′ Μπιέλικ), Λεβαντόφσκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.