Φρένκι ντε Γιονγκ: Ανοιχτή επίθεση στο διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ, ο οποίος αποτελεσε βασικό στόχο της Τσέλσι, εξαπέλυσε επίθεση στο διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα, επειδή φέρεται να διέρρευσε τα στοιχεία του συμβολαίου του τους προηγούμενους μήνες. Ο 25χρονος μέσος συνδέθηκε έντονα με μια μεταγραφή στην Premier League το καλοκαίρι, καθώς οι Καταλανοί προσπαθούσαν να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα.

Το “football.london” αναφέρει ότι στην Τσέλσι άρεσε η ιδέα να υπογράψει με τον Ολλανδό διεθνή μέσο και παρόλο που κάποτε έφτασε κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή του, η απομάκρυνση του από το Καμπ Νόου απέτυχε. Λέγεται ότι οι “μπλε” ήταν σε συζητήσεις με τον Ολλανδό για μια πιθανή μετακόμιση στο Στάμφορντ Μπριτζ, καθώς ο πρώην προπονητής Τόμας Τούχελ προσπαθούσε να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του με μεγαλύτερη δημιουργικότητα.

Ένας βασικός παράγοντας που τροφοδότησε τις εικασίες ότι ο Ντε Γιονγκ θα φύγει (το συμβόλαιό του στη Μπαρτσελόνα λήγει το 2026), ήταν η διαφωνία για τους μισθούς μεταξύ παίκτη και συλλόγου. Σύμφωνα με τη “The Telegraph”, από τον Ιούλιο, η καταλανική πλευρά του χρωστούσε 17 εκατομμύρια λίρες σε αναβαλλόμενους μισθούς λόγω της πανδημίας.
Μιλώντας στη “Telegraaf” ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ολλανδίας εναντίον της Σενεγάλης, ο 25χρνος μέσος ανέφερε ότι εγινε μια ολόκληρη εκστρατεία με πολλά ψέματα. Κάποια ισπανικά μέσα ανέφεραν ,ότι ο Ντε Γιονγκ δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει περικοπή μισθού για να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να λύσει τα οικονομικά της δεινά.

Όμως, εκείνος επέμεινε ότι είναι χαρούμενος στη Βαρκελώνη:“Είμαι πολύ χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα. Όταν παίζω είναι υπέροχο και εδώ η ζωή είναι τέλεια. Βλέπω τον εαυτό μου στη Βαρκελώνη για όσο το δυνατόν περισσότερο. Προσωπικά ελπίζω για άλλα οκτώ ή 10 χρόνια.
“Μια μέρα μια εφημερίδα δημοσίευσε λεπτομέρειες από το συμβόλαιό μου”,
πρόσθεσε.

Δεν το διέρρευσα και μόνο μία άλλη πλευρά το ήξερε αυτό, οπότε πρέπει να ήταν ο σύλλογος που το έκανε αυτό. Ξαφνικά ήρθε μια επιστολή στην οποία υπήρχε το ερώτημα εάν το συμβόλαιό μου ήταν ακόμη έγκυρο επειδή ο προηγούμενος πρόεδρος έκανε το σύμβαση. Μου φάνηκε πολύ ενοχλητικό που ο σύλλογος το έκανε αυτό, αλλά δεν είχα περαιτέρω επιρροή στα πράγματα. Κατηγορώ αυτούς τους ανθρώπους (αυτούς στη Μπάρτσα που τον πίεσαν να φύγει), αλλά δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Ναι, είναι μέρος της ομάδας γιατί ηγούνται του συλλόγου. Αλλά δεν τους βλέπω όταν είμαι στο κλαμπ. Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους στην καθημερινότητά μου”.

Ο Ντε Γιονγκ εντυπωσίασε με την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου,, δίνοντας ασίστ στον Κόντι Γκάκπο για να σκοράρει στο νικηφόρο 2-0 επί της πρωταθλήτριας Αφρικής, Σενεγάλης. Οι “οranje” αντιμετωπίζουν τώρα τον Ισημερινό, το απόγευμα της Παρασκευής και ο σταρ της Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να συνεχίσει με αυτή τη συναρπαστική φόρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.