Λεβαντόφσκι: «Προετοιμάζομαι σα να είναι η τελευταία διοργάνωση με το εθνόσημο»

Ο σούπερ σταρ της Πολωνίας, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ για το αν αγωνίζεται για τελευταία φορά με τα χρώματα της χώρας του.

Σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Πολωνός στράικερ δεν γνωρίζει αν το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ είναι η τελευταία διοργάνωση με το εθνόσημο. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς μετράει 18 γκολ σε 19 ματς με τους «μπλαουγκράνα».

Η Πολωνία είναι στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ μαζί με Μεξικό, Αργεντινή και Σαουδική Αραβία. Οι υποχρεώσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι και των συμπαικτών του αρχίζουν την ερχόμενη Τρίτη (22/11) κόντρα στην ομάδα του Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν στο Κατάρ θα αγωνιστεί με το εθνόσημο τελευταία φορά: «Είναι αυτό το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο; Δεν ξέρω».

Για το Μουντιάλ του Κατάρ: «Προετοιμάζομαι σαν να είναι το τελευταίο, αλλά δε λέω ούτε ναι, ούτε όχι. Συνειδητοποιώ ότι θα μπορώ ακόμα να παίξω σε τέσσερα χρόνια. Πιστεύω ότι οι συμπαίκτες μου θα εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι μερικές φορές μπορώ να απασχολώ δύο παίκτες και ο χώρος θα ελευθερωθεί».

Για τις καιρικές συνθήκες και τη ζέστη: «Έχω πάει στη Ντόχα πολλές φορές στο παρελθόν, ήξερα τι να περιμένω. Είναι πιο εύκολο και πιο ευχάριστο για μένα όταν ήρθα εδώ. Στο Σότσι, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ήταν διαφορετικά, περίεργα, όχι πραγματικά άνετα. Δεν το νιώθω αυτό εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.